Şimdi Ara

Npt Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Bifrostta 25 k npt yaptım,Ko Forumda Herangibir ss falan yok fakat bi insanin günde 25 k kasması imkansız,gm'ler database bakıp acaba günlük belli bi npnin üstüne kasanlara direk ban atıyormu bilen varmı?

• npt yapmanı anlamıyorum elle kasmak daha zevkli değilmi ?

soruna gelirsen gm lerin işi gücü yok senin kaç np kastıgına mı bakıcak(ki gm dedigimiz gamemasterlar oyun içi yetkilileridir database erişimleri yoktur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogues

npt yapmanı anlamıyorum elle kasmak daha zevkli değilmi ?

soruna gelirsen gm lerin işi gücü yok senin kaç np kastıgına mı bakıcak(ki gm dedigimiz gamemasterlar oyun içi yetkilileridir database erişimleri yoktur)

İçimi Rahatlattın Bi Derece,legal kasmak daha zevkli tabiki fakat mecbur olmas tabikide yapmazdım,bi aralar knightonlinenin facebook grubunda 2000 illegal np kasan account banlandı diye bi yazı görmüştüm o yzden tedirgin oldum.
  • kırk yılda bir öyle banlıyorlar işte ağlasakmı gülsek mi
  • bir gunde 25k np kasilmasi imkansiz degil... Bir savas gunu 35k civari np kastigimi bilirim elle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkoJR

bir gunde 25k np kasilmasi imkansiz degil... Bir savas gunu 35k civari np kastigimi bilirim elle...

Oda Farklı Bir Bakış Açısı Tabi : )
  • zaten öle bişe yapsalar kaç k kastıgına deil üst üse kestiğin adama bakarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online TG Denemeleri Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Hybrid Hakkında ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bifrosttakinide bulurlar,czdekinide. Bkz: 2 chara 100'er k npt yaptıktan sonra kesen charlar olmadığı halde 999 ban yemesi. Kesilmedide sadece partyde durdu. K2 çalışmıyor çalışmıyor densede Npt konusunda gayet titizler. Kime sorsam npt yapan char banlanıyor artık. Tabi millet clanına bastıktan sonra banlansa ne işe yarar ayrı ama genede çalışma söz konusu.
  • 10K NPT yapan charın banlandığını bilirim ben, olay 10 20 30K NPT yapmak değil aynı kişiyi seri şekilde kesmekte biter. Bkz: JIT
  • Ben Kesmedim Sadece Partyde Bulundum.

@6e:içimi Kararttın dostm ban yemem ne kadar sürer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

Ben Kesmedim Sadece Partyde Bulundum.

Bilemicem. İlk defa arkadaşımın royal yapalım seni diyip gaza getirmesiyle npt yapayım diye 2 char bıraktım yanlarına. Onlarda ilk 100'er k aktardıktan 3 gün sonra girdiğimde sınırsız banlanmıştı. Arkadaş 6 human char sokmuştu onlarda banlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis

Ben Kesmedim Sadece Partyde Bulundum.

Bilemicem. İlk defa arkadaşımın royal yapalım seni diyip gaza getirmesiyle npt yapayım diye 2 char bıraktım yanlarına. Onlarda ilk 100'er k aktardıktan 3 gün sonra girdiğimde sınırsız banlanmıştı. Arkadaş 6 human char sokmuştu onlarda banlanmış.

Anladım,yapcak bişey yok ceremesini çekicez : )
  • inş bi ceza çekersin ama için rahat olsun ban yemezsin hayırlı akşamlar...
  • oyun senin gibiler yüzünden oynanmaz oldu. her tarafta npt yapılıyor nerdeyse.
  • Kaçışın yok yeni char nicki düşünmeye başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Kaçışın yok yeni char nicki düşünmeye başla

5 gün oldu,ban falan yok ortada.
  • Bir sabah ansızın gelebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

Bir sabah ansızın gelebilir

tamam bencede haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lRuleBreak -- 13 Eylül 2011; 9:48:13 >
  • Evet
  • Yazık!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.