Şimdi Ara

Nozül Temizleme ( Yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Epson S. Photo RX425 Var. Yazıcıyı kardeşimden aldım. O da kartuşları bittiği için 8 aydır kullanmıyormuş. İlk iş olarak kartuşları resetledim. Tüm kartuşlar % 100 dolu gösteriyor şu an. Kartuşlar dolu buna eminim hem sallayınca ses geliyor. Hem ellerim mürekkep oldu. Hemde Kartuşların girdiği sivri bir cıkıntı var yuvasında, oradada mürekkep var. Ama Yazıcı maalesef yazmıyor. Kafa Temizleme programlarıda kullandım fakat yinede yazdıramadım.

Forumda yaptığım araştırmaya göre o sivri cıkıntılara nozül deniyormuş. Ve onlardada mürekkep kuruyabiliyormuş.

Şimdi Sizlerden ricam bu nözülleri nasıl temizlerim. Donanımını sökebilirimde ama nasıl temizleyeceğimi bilmediğim için denemedim.

Forumu aradım ama nasıl temizlenecegi konusunda bir acıklama yok.

Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim.

( Ayrıca Resetleme Devreside http://www.ssclg.com/epsone.shtml sitesindeki programı indirirseniz, kurdugunuz zaman yardım menüsüsünde devrenin dizaynı var. çok basit bir devre ve tüm epson kartuşları resetleyebiliyorsunuz )

Şimdiden Teşekkürler. Saygılarımla ...

• o nasıl temizlenir bilemiyorum ama ilkel bir şeyler uygulasan olmaz mı?
    bizim hp'nin kartuşlarını babam değiştirmiş. babam ki bilgisayardan pek anlamaz. oyun oynar, wordde yazı yazar.

bazı konularda ilkel olmak lazım bence. ne bileyim üfle, sil, kolonya dök.

ama bir bilen cevaplasın.

Bana kısaca "Barbar" diyebilirsiniz =)
  • Dediğiniz yazıcıyı bilmiyorum gecen hp 1350 yazıcımın siyah kartusunu doldurdum temızlık ıcın kolonya kullandım eger kafı gelmezse alkol kullanabilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.