Şimdi Ara

Noxveil kimdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
13
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk araştırma olarak son zamanlarda sıkça duyduğum "vx.Noxveil" ismini seçtim ve sizin için araştırdım kendisini Discord,Telegram,Tiktok gibi sosyal medya hesaplarından siz de araştırabilirsiniz

ve "vx.Noxveil kimdir" sorusunu şimdi cevaplıyorum vx.Noxveil 2024-2025 de "BlackHat Hacker" olarak kategorize edilmiştir Çalıntı kredi kartı,sanal numara,zero day açıkları gibi şeyler satmıştır günümüz de ise Siber güvenlik ile uğraşmakta kendisi hakkın da fazla kişisel bilgi bulunmadığı için çok bilgi bulamadım ama bilişim okuduğunu veya ağ işletmeni olduğunu bir şekilde öğrendim ayrıca 2026 yılın da protocol 404 hacker grubunu kurmuştur amaçları belli olmasa da son derece güçlü olduklarını düşünüyorum günümüz de suç işlemiyor olsa da kendisine yazmaktan korktuğumu söyleyebilirim ve yayınlanıp silinen bir manifestosunu buldum orada "Dijital Adalet" olarak adlandırıyorlar kendilerini. Edindiğim bilgiler bu kadardı başka araştırmamı istediğiniz hacker varsa bana ulaşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flex bey -- 6 Mayıs 2026; 13:33:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.