Şimdi Ara

Now we are the Paragon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Now we are the Paragon Bu achievement nasıl yapabiliyoruz.

Glory almak için son kalan ach nasıl yapabiliyoruz?

• Cesarean C kullanıcısına yanıt
    Zamanında flex modda tek haftada yapılıyordu. Sadece Mythic yapıyorsanız 3 haftanızı alacak bir achievement. Normal modda istediğiniz kadar kesebiliyorsunuz diye hatırlıyorum, o yüzden Paragon'a save olan bir karakter seçip, onun save'i ile normal modda aynı hafta almak da mümkün olacaktır.

Toplam 9 paragonumuz var. Bunlar öldükleri zaman, cesetlerinin üzerine tıklanıp alınabilen, oyuncuya boss'un sahip olduğuna benzer bir özellik kazandırıyor. Achievement'ta istenen bunlardan 3 farklısını almış olmak. Her dövüşte 1 tane özellik alınabildiği için 3 kez kesmek gerekiyor.

Oyuncunun rolüne göre farklı boss'ların özellikleri alınabiliyor. Örneğin Tank rolündeki oyuncu sadece 3 boss'tan özellik alabilirken, Healer olanlar 4 boss, DD rolündekiler 6 boss arasından seçim yapabiliyor. Wowhead'de achievement'ın altındaki ilk yorumdan alıntı yapayım.

Players in the tank role have access to three paragon powers:

Kaz'tik the Manipulator
    Rik'kal the Dissector
    Korven the Prime

Players in the healer role have access to four paragon powers:

Kaz'tik the Manipulator
    Rik'kal the Dissector
    Xaril the Poisoned Mind
    Iyyokuk the Lucid

Players in the DPS role have access to six paragon powers:

Kaz'tik the Manipulator
    Ka'roz the Locust
    Skeer the Bloodseeker
    Rik'kal the Dissector
    Kil'ruk the Wind-Reaver
    Hisek the Swarmkeeper

3 dövüşte yukarıda belirtilenlerden ve sizin daha önce yapmadıklarınızdan, aranızda anlaşıp, bosslar öldüğünde cesetlerine sağ tıklamanız ve dövüşü tamamlamanız yeterli.

• senin gibi daha fazla adam lazım bu foruma
  • emrecanonline kullanıcısına yanıt
    Emin misin boss öldükten sonra üzerine tıklamamız gerektiği konusunda ? Achivment'e göre, buff üzerimizde iken kesilmeli gibisinden şeyler söylüyor.
  • Bir Kere arkadaşın dedigine katılıyorum. Senin gibi biri lazım foruma teşekkürler.

Ve birşey daha sorucam bu buf aldık ama boss kesen kadar kaç buf alabiliyoruz birtanemi ? Ve alabiliyorsak üzerimizde olan buf nasıl silip yeni buf alabiliyoruz

@emrecanonline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Cesarean C kullanıcısına yanıt
    Orada 9 tane boss var, aynı anda 3 tanesi aktif oluyor, diğerleri bekliyor. Aktiflerden birisini öldürünce bekleyenlerden birisi geliyor. Aktif olanı öldürdükten sonra cesedine tıklarsan buff geliyor.

Tek seferde yapamazsın, en az 3 kez geçmen gerekiyor o fight ı. Her seferinde de farklı buff alman gerekiyor, aynısını alırsan saymaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Teşekkürler anladım demek haftada bir buf alabiliyoruz bir fight 3 buf alınıyor diye duymuştum ama.

@Ywizzle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Hocam beni niye etiketlediniz
  • Ahmopasa kullanıcısına yanıt
    Boss öldükten sonra değil, buff üzerimizdeyken öldürmeliyiz diye sormuşsun, ona cevaben ilk cümle. 9 tane boss var, sırayla 3 ü aktif oluyor, aktifler ölünce buff verebiliyor.
  • Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Aboov, ben o dokuz boss'u tek olarak düşündüğüm için öyle sordum. Benim kafa nerelere gitmiş yine ya
  • Cesarean C kullanıcısına yanıt
    bir fight uc buff alamiyorsun. her fight tek buff alacaksin ama biz o zaman flexi, normal, arka arkaya uc kere girip almistik.
    bir arkadasindan rica et ya da bir onceki bossa kadar baska bir charinla gel save almis olursun. sonra ordan bir kac kere kurabilirsiniz.
  • Herkese teşekkür ederim ben sandımki o achiventdeki bütün buflar alıncak megersem 3 tane alsak bıle yeterliymiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.