Şimdi Ara

Nova launcher Klasör Oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefonun arayüzünden sıkılıp nova launcher kurdum.Cihazim note 3 . Biliyorsunuz uygualama menüsünde klasör vs oluşturmak çok kolay touchwizde. Ancak nova launcher da bir türlü uygulamaları sıralamayı ve uygulama menüsünde klasör oluşturmayı beceremedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim teşekürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Daelyaraque

Merhaba arkadaşlar telefonun arayüzünden sıkılıp nova launcher kurdum.Cihazim note 3 . Biliyorsunuz uygualama menüsünde klasör vs oluşturmak çok kolay touchwizde. Ancak nova launcher da bir türlü uygulamaları sıralamayı ve uygulama menüsünde klasör oluşturmayı beceremedim. Bilgisi olan arkadaşlar yardimci olursa sevinirim teşekürler.

Bu arada nova launcherin free sürümünü kullanıyorum diger özellikler için acaba premium mu gerekiyor ?

• Premium gerekiyor evet ancak malum yerlerden bulabilirsiniz kesinlikle edinin bir suru ozellik ekliyor , nova da klasor menusunu ayarlayamiyorsunuz yanliz. Bir o yok

• Uygulamayı tut sürükle diğer uygulamanın üzerine bırak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masaüstünde klasör oluşturacaksan üstteki arkadaşın dediği gibi

uygulama menüsünde klasör oluşturacaksan nova ayarlarından ve tabi premium versiyonu olması gerekıyor
  • klasör oluşturma var nova launcher de, niva ayarlardan uygulama menüsüne girin en altta uygulama grupları na tiklayin sagdaki klasör e geçin üst sagdaki artı işaretine tiklayin klasör e vereceginiz ad ve eklemek istediniz uygulamaları seçin 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: baycrafty

klasör oluşturma var nova launcher de, niva ayarlardan uygulama menüsüne girin en altta uygulama grupları na tiklayin sagdaki klasör e geçin üst sagdaki artı işaretine tiklayin klasör e vereceginiz ad ve eklemek istediniz uygulamaları seçin 😊

teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.