Şimdi Ara

NotPed e Komut nasıl verebılırz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benım sorum şu Ben yokken bılgisayarım acık kalacak ve ıslem yapacak mesela

dıyelımkı saat 20.00 sunu ıstıyorum

20.00 da bılgısayarıma cıft tıkla (Muse Komutlarını vermek sartıyla) ve sonra c ye gır 5sn sonra kapat Bunu nasıl yapabılırım yardımcı olabılırmısınız

Şimdiden teşekürler

• içine ne yazacaksın onu bilmiyorumda en son notpad'in .txt uzantısını .bat yada .com yazıyorduk bildiğim kadarıyla
  • Bana ıcıne nası komut yazacagız o lazım .bat ı bende bılıyorum Icıne nası komut verecez o önemli

Teşekkürler
  • Bu tarz işlemler için bilgisayarda mouse hareketlerini takip edip kaydeden programlar var eğer sadece kendi bilgisayarınız için istiyorsanız bu programlar ile zamanlama ayarlayıp bu işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Bunun dışı notepad ile C:/program files açmak istiyorsanız;

explorer.exe "C:\Program Files"

notepade yazdıktan sonra .txt uzantısını .bat yaptığınızda çalışır. Bunu belirli zamanlarla yapmak istiyorsanız bilgisayarınızın görev yöneticisinden bu programcığın çalışması için zamanlama atayabilirsiniz...

Saygılarımla...
  • auto it dilini biraz araştır çok basit ve sadece bu iş için yaratılmış bir dildir.
  • desktop/local programlama bu iş için daha uygun bence. asp veya asp.net seçmendeki mantık nedir ?

dipnot : autoit dili uygun evet. ama daha çok otomatik yazılım kurulumu için kullanılıyor. tamamıyla kullanıcı eli degmeden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.