|
Nothing telefonlar artık üçüncü parti uygulamalar ve reklamlarla gelecek
-
-
Stock Android'e yakın arayüz olma özelliğini kaybedecekse hiçbir esprisi kalmaz Nothing'in. Zaten fiyatları da pek mantıklı seviyelerde değil.
-
Yav Carl Pei'nin yaptığı hangi şey mantıklı ki? Neyse ki bu marka ülkede tutmadı, bu dakikadan sonra da tutmaz...
-
Çöp marka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İşte bu yüzden Apple bir numara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ YURT DISI -
Bootloader açıksa sorun değil kur custom rom geç
-
Instagram gibi faydalı uygulamalar lafına takıldım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Nothingi severdim değişik tasarım anlayışı ve sadeliği ile ki Nothing 2 de var elimde ama xiaomi gibi saçmalığa dönerse yazık eder kendisine
Daha yeni 3a almıştım.Hiç reklam yada saçma sapan uygulamalar yok cihazda ama yeni cihazlarda 1 tane bile reklam görürsem bir daha almam.Bazı kişiler kapanıyor falan diyor ama umurumda bile değil ben cihaza para verip almışım reklam kapatmakla niye uğraşayım.
_____________________________ -
Nothing olmuş Alling desene 😂
bir apple parasına 5 tane noting alıyorsun bırakta reklamdan kazansın 😀
Reklam dedi mi iş bitti zaten....
-
reklam dedin orda benim için bittin
_____________________________ -
ortalık telefon çöplüğüne dönmüş, reklamlı telefonu adam senden niyee alsın,başına iş mi alsın,seni kim nee yapsın...
-
alınması için en öncelikli gerekçeyi çöpe atmak neyin kafası
O'Sensei Morihei Ueshiba -
AB buna bir el atsa hiç bir marka kafasına göre uygulama yüklü halde telefonu getirmese. Kullanıcının isteği dışında bu tür şeyler. Zorlama diye bir şey olabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Nothing TR fahri temsilcisi olarak senden açıklama bekliyoruz reyiz.
@IRFUN4EVER _____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Appler silinebiliyorsa sıkıntı değil ama reklam işi hoş değil. Sağlam bir alternatif olarak görüyordum ama artık onun da pek esprisi kalmayacak gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Maybe there are no good people, maybe there are only good decisions -
hahaaha Hayatın gerçekleri adamı .... diyeyim :)
reklam ve yüklü gelen uygulama gelirleri inanılmaz. Kimse buna karşı gelemez.
Nothing de bunda pes etti.
Bende NP1 var güncelleme gelmeyecek bu da reklam gelmeyecek demek oluyor sanırım :D
|
Instagram gibi faydalı uygulamalar lafına takıldım.
|
|
Yav Carl Pei'nin yaptığı hangi şey mantıklı ki? Neyse ki bu marka ülkede tutmadı, bu dakikadan sonra da tutmaz...
|
|
Çöp marka
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı