< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
gsmarena incelemesi gelmiş Nothing Phone (3a) Pro review https://www.gsmarena.com/nothing_phone_3a_pro-review-2809p6.phpnothing in en çok değer verdiği şey 2a dan itibaren termal trolling olmasın ve uzun pil ömrü,,belli bir hızla çalışsın ve fiyat aralığında satılsın algısı 12GB RAM and 256GB storage tier for €459.olursa fiyat sınırı Nothing Phone (3a) Pro 256 GB - mobile phone with 50 MP periscope camera, 50 MP front camera, 60x ultra zoom, 50W fast charging and 6.77" FHD+ flexible AMOLED display - Black https://www.amazon.co.uk/dp/B0DPXRVV9G/?tag=gsm-uk2-21&th=126,000 - 30,000tl yi geçmez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemingston -- 17 Mart 2025; 11:3:43 > |
|
|
İmei için ne olacağı belli olmayan işlemlere girmeye gerek yok zaten telefonun tr satışına az kaldı diye tahmin ediyorum...ön sipariş veya ilk hafta satışlarında kulaklık hediyesi olursa beklediğimize değer. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 28 Mart 2025; 20:49:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 30 Mart 2025; 6:59:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İşin içinde Evofone olduğu sürece mantıklı bir fiyatlandırma beklemeyin. Durum böyle olunca da bu serinin Samsung A56 karşısında hiç şansı kalmıyor. Teardown videolarına bi' baksanız şu Phone (3a) serisinin, yani ileride servislik bir durum olsa şu iç tasarımdan dolayı cihaza zarar vermeden sökmek neredeyse imkansız... Durum böyle iken bu markanın TR'de bir kullanıcı kitlesi oluşturmasını beklemeyin, özellikle de Samsung ve yerel fiyatlandırma yöntemine geçen Honor varken :). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
YD fiyatları yüksek. Bu arada evofone fiyatları yüksekten yapıyor diyen arkadaşalar, NP 2A çıktığında greyciler patladı. grey getiren olmamıştı. neden? fiyat yüksek olsaydı greyciler daha ucuza pozisyon alabilirdi ama almadılar. çünkü 2a fiyatı ciddi güzel çıkmıştı. |
|
Hayır, Phone (2a)'nın fiyatlandırması da kötüydü. Yine hem geç gelmişti TR pazarına hem de karşısında yerel fiyatlandırma ile piyasayı domine eden Samsung A35 - A55 modelleri vardı. Onun da iç yapısı kötüydü, ben o zaman bu markaya şans vermek gibi bir hata yaparak Phone (2a)'yı tercih etmiştim. Ancak vaat ettiğini yerine getirememesiyle beni fazlasıyla soğuttu kendinden. Sonuç olarak Nothing, TR'de çok küçük bir azınlığın tercih ettiği bir marka olarak kalacak (Evofone sayesinde), ileride ise komple ülkeden çekilebilir. Çünkü denklem bunu gösteriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 2 Nisan 2025; 21:12:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Benim uzun yıllardır alışveriş yaptığım bir telefoncu arkadaş var (istanbul_sirkeci'de) ondaki pixel 9pro xl (16 ram 256hd) fiyatı 1060 dolardı _ bana biraz pahalı geldi fakat telefonlar imei server kayıtlı ve yazılım donanım servis desteği mevcut, arkadaş da güvenilir bir esnaf... ben de şimdilik np 3a pro fiyatlandırmasını beklemekteyim..23-25 civarı gelirse alır denerim yoksa aynı fiyat seviyesindeki başka telefonlara bakmak zorunda kalırım... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 3 Nisan 2025; 3:54:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|