Şimdi Ara

Nothing Phone (1) için yeni güncelleme yayınlandı: İşte Nothing OS 2.6 ile gelen yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nothing Phone (1) için yeni güncelleme yayınlandı: İşte Nothing OS 2.6 ile gelen yenilikler
    Nothing Phone 1 kullanıcıları için Nothing OS 2.6 güncellemesi sunulmaya başlandı. Güncelleme, Temmuz 2024 güvenlik yaması dışında 4 yeni duvar kağıdı getiriyor, Wallpaper Studio’da duvar kağıdı geçmişini silme desteği ekliyor. Ayrıca oyun sırasında gelen aramaların açılır pencerede gösterilmesi, meşgule atmak gibi oyun moduna ilişkin iyileştirmeler ve birçok önemli hata düzeltmesi mevcut.

Ayrıca Bkz.Değiştirilebilir arka kapaklı Nothing CMF Phone 1 tanıtıldı: İşte özellikleri

Nothing OS 2.6 güncellemesi neler sunuyor?

Nothing Phone (1) modeli için yayınlanan Nothing OS 2.6 güncellemesiyle gelen yenilikler şunlar:

• Temmuz güvenlik yaması

• 4 yeni duvar kağıdı

• Wallpaper Studio’da duvar kağıdı geçmişini silme

• Oyun sırasında oyun kontrol paneline hızlı erişim

• Oyun sırasında aramaları açılır pencerede gösterme

• Oyun sırasında üçüncü parti uygulamalardan aramaları reddetme

• Aramayı reddettikten sonra tek dokunuşla geri arama

• Yatay modda oyun sırasında bildirimlerin daha fazla bilgi göstermesi

• Oyun sırasında bildirimleri engelleme

• Bazı operatörlerin gelen aramalara izin verirken giden aramalara izin vermemesine ilişkin sorun düzeltildi

• Belirli senaryolarda kilit ekranının üst üste binmesine neden olan sorun çözüldü

• Bazı uygulamaların klonlanmış uygulamalar özelliğini düzgün kullanamaması sorunu düzeltildi

• Diğer genel hata düzeltmeleri

Kaynak:https://x.com/nothing/status/1815429502782370302

• Hangi marka bu kadar güncelleme yayınlıyor Allah aşkına? Adamların her ay yazılım güncellemesi var. öyle sadece güvenlik basayım geçeyim değil.

• Elde ettiğim bilgiye göre Nothing'in telefonlarını BYD üretiyormuş! Hangi markada bu kadar kaliteli üretim süreci var, söyler misiniz?

Bir videoda gördüm Phone (2a)'nın uygulama açma hızı S23 FE'nin uygulama açma hızı ile yarışıyordu... Stock Android'in faydaları ;)...

• Ben nothing phone 2a kullanıcısıyım. Redmi note 8 pro'dan 4.5 yıl sonra geçtim. Poco x6 pro'da alabilirdim. Kağıt üzerinde pek çok konuda üstteydi ama düzenli yazılım güncellemesi, sade arayüzü ve hızı, gereksiz bir sürü uygulama olmaması ve iyi pil ömrü için bu telefonu tercih ettim. Kendi segmentine göre kamerasıda iyi diyorlar lakin kameradan pek anlamam. Türkiye'de tek pixel alternatifi bu marka sanırım. Eksi yönü aksesuar sıkıntısı var benim model için birde servis konusu muamma. Telefonun beni memnun ettiğini söyleyebilirim. 3 sene sıkıntısız götürür gibi duruyor. Zaten bir tel 3 sene düzgün götürürse parasının karşılığını verdiğini düşünüyorum(iphone pro max'lar, s23 ultra gibi çok pahalı telefonlar hariç).

• NothingOS neymiş. Android’e arayüz (elbise) giydiriyorsun. İçindeki hala android.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt

piyasadaki bütün Androidler öyle. Androide arayüz giydiriyorsun. Samsung Xiaomi Vivo Honor Realme Oppo Tecno vs vs .

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Örnek

OneUI

OneOS değil. Mesela Samsung’da. Mesele OS olmaması UI olması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

"OS" ekine fazla takılmayın. Sonuçta hepsi Android arayüzü.

Farklıyız algısı yaratmaya çalışıyorlardır, kim yerse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

peki farklı değiller mi?

OS denmesine takılmayın. ha UI ha OS. hepsi android temelli. hepsi aynı şey

• Kasa yapısı Apple benzerliği kalitesi kamera inanılmaz iyi android olduğundan şüpheliyim mükemmel

fazla önemli degil bence dizayn tercihi sonuc olarak piyasada hyperos, harmonyos (bana harmonyos android değil diye gelmeyin android 12 kerneli kullanıyor), oxygenos, coloros hepsinde os var bi os takısı tek nothingos'e takilmak mantikli degil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.