Şimdi Ara

Nothing Else Matters ve gülpembe intro denemelerim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dipnot: anlaşılıyorudr sanırım ama yinede söyleyim. gülpembe nothing else matterstan dah eski bir kayıt.
  • yarın bakıcam nasipse yanlız 2sinide oldugu gibi severim ama bakıcaz
  • Ben pek beğenmedim açıkcası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Ben pek beğenmedim açıkcası.

hocam eksik bulduğun yerleri yazabilirsen sevinirim. kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
  • Space ten dinleyemiyorum. Nasıl dinleniyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Ben pek beğenmedim açıkcası.

hocam eksik bulduğun yerleri yazabilirsen sevinirim. kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Parmakların pek sağlam basmıyor gibi. Birde çok yavaş basıyorsun sanırım. ok ağır gidiyor melodi. Yada bu aralar myspace'te bi sorun var ses ondan gelmiş olabilir bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FL studio ilk bestem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok yavaş kalmışsın her ikisinde de ara sıra yanlış nota basmışsın..Melodi olarak kulağını geliştirmen lazım..Kursa filan gidiyor musun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

Çok yavaş kalmışsın her ikisinde de ara sıra yanlış nota basmışsın..Melodi olarak kulağını geliştirmen lazım..Kursa filan gidiyor musun?

haftaya özel derslere başlıyorum.
  • Aşırı yavaş kalmışsın.Şarkı çalışacağına egzersiz yapmanı öneririm.
    Özel ders de faydalı olur.
  • Neden bu kadar yavaş çalışıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

Neden bu kadar yavaş çalışıyorsun ?

Fantazi

Metronomla çalmayı deneyebilirsin.
  • İyi ya da kötü demicem ama çalıyorum dediğin şarkıların gerçekleriyle alakası yok yani orada Nothing Else Matters yazmasa ben anlayamazdım, elin fazla tutuk kalıyor galiba bu yüzden tam basamıyor gibisin bir de ağır çalmana rağmen bir acelecilik var misal 1,5 basman gereken bir nota var diyelim sen zart diye basıp cekiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JCB

İyi ya da kötü demicem ama çalıyorum dediğin şarkıların gerçekleriyle alakası yok yani orada Nothing Else Matters yazmasa ben anlayamazdım, elin fazla tutuk kalıyor galiba bu yüzden tam basamıyor gibisin bir de ağır çalmana rağmen bir acelecilik var misal 1,5 basman gereken bir nota var diyelim sen zart diye basıp cekiyorsun.

Heyecandan falan diycem ama saçma olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Orjinalden alıntı: JCB

İyi ya da kötü demicem ama çalıyorum dediğin şarkıların gerçekleriyle alakası yok yani orada Nothing Else Matters yazmasa ben anlayamazdım, elin fazla tutuk kalıyor galiba bu yüzden tam basamıyor gibisin bir de ağır çalmana rağmen bir acelecilik var misal 1,5 basman gereken bir nota var diyelim sen zart diye basıp cekiyorsun.

Heyecandan falan diycem ama saçma olur.

Bana laf mı soktun yoksa katıldığından mı böyle yazdın anlamadım açıkcası

• $$ak mi geciyon? bu yavaşlıkta ne çaldığın bile belli olmuyor. myspace'ye şarkı diye koymam bile onu.
  • Erdinç şuan çok yavaşsın, ama yeni başladığını da göz önüne almalı. Ders aldıktan sonra çok daha iyi olursun. Şu an şarkı çalmaktan çok, parmaklarını hızlandırmak için egzersizler yapmalısın.

Ders aldıktan sonra çalışarak, daha iyisini yapmaya çalış. Umarım ilerde daha iyi olursun.
  • hızlı çalabilyorum da bu sefer de süreler daha beter karışıyor.
  • adam gibi insan gibi yorumlar yapalım

nothing else matters şarkısının 20.saniyesinde bi notaya arka arkaya basmışsın nota evlere şenlik:D o notaya basmasan sanki daha güzel olucak gibi yani şarkı için gereksiz gibi geldi bana.

gülpembe şarkısındada genellikle bas gitarla başladıkları için kulağıma yabancı geldi sanki.Bir de kollarını rahat tutmuyomuşsun gibi geldi yani parmaklardan ziyade kollarını çok kasmışsın gibi ve galiba avuç içlerini hiç oynatmıyosun ellerin hep aynı hizada gibi...

bu arada bende müzisyen falan değilim ama iyi dinleyiciyimdir yanlış notalar falan özellikle cover dinlerken batar

• Dostum kötü olmuş.Bence şarkılarla çok uğraşma tekniğini geliştir , egzersiz yap.İlla şarkı çalcam diyosan daha kolay şarkıları dene.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.