|
Bildirim

1 Mobil
|
Senin etin ne budun ne dalga geçmeye çalışıyorsun böyle kendin dalga konusu olursun işte.
|
|
Youtube'da gördüğün her karşılaştırma videosuna inanmayacaksın. Markalar bile yanıltıcı içerikler yapıyorsa, reklam alan teknoloji kanalları alasını yapar.
|
|
Yarı fiyatında olacak bi telefon bi zahmet geçemesin zaten. Kimse o performansı bekleyerek almaz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 21 Şubat 2025; 16:59:33 > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Psn:HeadBloodSteel//Gamertag:Fenerbahce4EVA//Gamertag:Th3M4NIMAL Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı) |
|
Bir iPhone'un yarı fiyatına mal olsa bile bu telefonla büyük bir sorun yaşanmayacaktır. Birçok kullanıcı sadece daha az paraya iyi bir alternatif istiyor. Paradan bahsetmişken. Birikimlerinizi katlamak ve hayal ettiğiniz telefonu satın almak istiyorsanız, bu siteyi tavsiye ederim Attention Required! | Cloudflare https://enyaxshiazerbaycankazinolar.comBirikimlerinizi artırmanıza izin veren ve size inanılmaz duygular getirecek birçok bonus veren birçok mini oyun var. Size iyi şanslar diliyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApodacaR -- 5 Mart 2025; 11:58:36 > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
|
|
9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknovist -- 21 Şubat 2025; 23:18:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bunların CEO'su mu ne tiktok'ta falan şaklabanlık yapıp duruyor. Neden bilmem bana itici geliyor hep bu firma. Bir pot daha kırmışlar :) |
|