|
Nothing, Android 16 güncellemesini dağıtmaya başladı: Nothing OS 4.0 neler getiriyor?
-
-
Böylece markanın ilk cihazı olan Phone (1)'in desteği kesilmiş oldu. Phone (1) sahipleri güncel yazılım için cihazlarına LineageOS (Official) kurabilirler, neredeyse aynı deneyimi sunar.
-
5” bir telefon yapsalar yok satacaklar haberleri yok.herkes aynı şeyi yaparak nasıl satışlarını artırmaya çalışıyor. Çok enteresan.çok yüksek satış rakamlarına ılaşmasada şuankinden fazla satacakları kesin.
-
Ya ben de küçük seviyorum da bizim kitle öldü ya. Artık herkesi tepsi gibi telefonlara alıştırdılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hacı custom rom kadar saçmalık yok nothing için , zaten saf arayüz seri çalışıyor lineage os kurmak bu cihaz için saçmalık olur Galaxy serilerine olabilir arayüzleri hantal.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
yine en hızlı Nothing çıktı. Diğer markalar hala mevcut cihazlarına Android 16 vermeye başlamadı. Sadece yeni cihazlarla geldi Android 16.
Android 15 i de ilk Nothing bitirmişti Android 16 da da öyle olacak gibi görünüyor.
_____________________________ -
Sektörden uzaksınız anladığım kadarıyla...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O anlamda demedim, güncel Android sürümünü kullanabilmek için. LineageOS şu an Android 16'yı destekliyor Phone (1) için.
android 15 li cihazına Android 16 yayınlayan hangi firmalar var?
Android 16 ile sıfırdan çıkan cihazdan bahsetmiyorum. Fold 7 Flip 7 vs gibi.
Android 16 çıkar çıkmaz ilk Google Pixel cihazlar aldı. Sonrasında Samsung cihazları için yayınladı, iki yıl önceki A34 bile Android 16 güncellemesini almış durumda şu an. Nothing sanıyorum bu konuda üçüncü marka, şu an Phone (3) için yayınladılar sanırım.
Çinliler zaten hak getire, çoğu 2026'dan itibaren dağıtmaya odaklı...
Hocam Pixeli sayma yahu :) mal sahibi.
Ama samsungu takdir ettim. Android 15 de baya sorunlar yasadılar gecikmeler filan oldu. ama düzelttiler şimdi bakıyorumda.
Samsung bugüne kadar ilk defa hızlı yazılım güncellemesi verdi daha önceki sicilini biliyoruz Samsung'un arada duzeliyorlar su sensör muhabbetinide duzeltseler çok iyi olucak yıllardır aynı sensörü kullanıyorlar arkadaşta s24+ gece çekimi o kadar kötü ki general Mobile discovery gibi çekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
2 ay önce güncelledik 16ya beta olarak şimdi bitmişi gelecek inşallah, baya iyi sadece kamera arayüzünde problemler var, bazen yapay zeka uzun sürüyo hemen görüntülemiyo
-
Bugün itibari ile bütün Nothinglere Android 16 NOS4 geldi (np1 hariç)
Nothing phone 2a gelmedi hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
gelmiş olmalı
2a Plus var ama güncelleme gelmedi? Hala android 15.
Tamam telefon hakkında kısmında yazılıma tıklayınca gördüm
5” bir telefon yapsalar yok satacaklar haberleri yok.herkes aynı şeyi yaparak nasıl satışlarını artırmaya çalışıyor. Çok enteresan.çok yüksek satış rakamlarına ılaşmasada şuankinden fazla satacakları kesin.
|
|
Hacı custom rom kadar saçmalık yok nothing için , zaten saf arayüz seri çalışıyor lineage os kurmak bu cihaz için saçmalık olur Galaxy serilerine olabilir arayüzleri hantal.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt