Şimdi Ara

Noter para alışverişini neden yapmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim düşündüğümü eminim bir çok kişi düşünmüştür. Türkiyede 2.el ev veya araba alırken dolandırılan insanlar çok oldu. Bunun önüne geçmek için noter parayı kendisi alsa sonra devir işlemini yapsa ? Yani havuz sistemi olsa. Bak kardeşim para bende bu adama satıyor musun diye neden olmuyor. O kadar para alıyor noter sadece evrak işi için mi ? Bence kamerası var adamı var elinde olacak para sayma makinesi alacak adam parayı vericek diğeri ruhsatı diğer evrakını vericek. Sonra noter parayı sayıcak bak para güvende para bende satıyormusun şu fiyata öteki de evet satıyorum falan filan. Kimse dolandırılmaz bu şekilde ama neden bu şekilde işlemiyor ? Mutlaka vardır heralde sebebi benim bilmediğim falan sizlere de danışayım dedim.

• O işi zaten bankalar yapıyor.Parayi blokeli koyduruyorsun satış kağıdını götürüce hesabına yatiriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırılma mevzusu iyi niyet ve birazcıkta saflıktan kaynaklanıyor, parayı yada arabayı güvenceye alacak yollar var. Fakat bizim insanımız arasında kötü niyetli ve bu tarz iş yapmak isteyenler avını zaten bir şekilde buluyor. Böyle uygulama olsa dahi dolandırılma mevzuları sürmeye devam eder...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.