Şimdi Ara

NOTEBOOKLARDA ÖLÜ PİKSEL TESTİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar aldığınız notebookta ölü pixel çıkma olasılıgının cok dusuk oldugunu belirtmekle birlikte alıpta sonradan pisman olmamak icin urunu alırken ekrana açıkken dikkatlice bir bakmanızı salık veririm...hernekedar değişik renklerde test edilmesi gereksede olu piksel windowsun acılıs ekranında yani mavi font üzerinde kendini ele verir düşüncesindeyim..

quote:

Orjinalden alıntı: readyornot

Yav bende bazen bi mavi nokta beliriyor.. Bazen olmuyor.. Onlar öle gelip gidiyormu yoksa kalıcı mı ?

yanıp sonmeleri olü piksel olduğu konusunda şüpe yaratıyor açıkcası zaten farklı renklerde tastin yapılmasının nedenedi de budur diye düşünüyorum...ama yinede testi uygulamanda yarar var..

saygılar....

ölü pikselı analamk ıcınde ekranı siyah,beyaz,yesil,kırmızı yapın degısık bır renk gorurusenız nokta ölü piksel olur
  • arkadaşlar bence garantisini kesinlikle sorun.

24.11.2012 tarihinde Ankara Söğütözü Şubesinden DELL marka 5110 model notebook ve aksesuarlarını aldım. Eve gelip notebook çalıştırdığımda ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. Mağazayı aradım bugün %30 kampanya nedeniyle çok kalabalık olduklarını söyleyerek pazartesi getirin dediler.

Pazartesi gittiğimde önce bana satışı yapan arkadaşla görüştüm, elimizde bu üründen kalmadığını fiyat farkı vererek bir üst modeli alabileceğim söyledi. kabul ettim. müşteri hizmetlerine gidip ürün iade işlemi yapmamı söyledi. Müşteri hizmetlerine gittiğimde ürünü incelemeleri gerektiğini söylediler. Bıraktım ertesi gün gittiğimde 1 ölü piksel için firmalar garanti vermediklerini bu yüzden bu ürün ile ilgili bir işlem yapamayacaklarını söylediler. 1 haftalık ürünü değiştirmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragücü76

arkadaşlar bence garantisini kesinlikle sorun.

24.11.2012 tarihinde Ankara Söğütözü Şubesinden DELL marka 5110 model notebook ve aksesuarlarını aldım. Eve gelip notebook çalıştırdığımda ekranın tam ortasında 1 adet ölü piksel olduğunu gördüm. Mağazayı aradım bugün %30 kampanya nedeniyle çok kalabalık olduklarını söyleyerek pazartesi getirin dediler.

Pazartesi gittiğimde önce bana satışı yapan arkadaşla görüştüm, elimizde bu üründen kalmadığını fiyat farkı vererek bir üst modeli alabileceğim söyledi. kabul ettim. müşteri hizmetlerine gidip ürün iade işlemi yapmamı söyledi. Müşteri hizmetlerine gittiğimde ürünü incelemeleri gerektiğini söylediler. Bıraktım ertesi gün gittiğimde 1 ölü piksel için firmalar garanti vermediklerini bu yüzden bu ürün ile ilgili bir işlem yapamayacaklarını söylediler. 1 haftalık ürünü değiştirmediler.

Konuyu Horum Horum Hortlatmışsın...6 Yıl Omuş Vay Be İnsan Ömrüne bak :)))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.