Şimdi Ara

Notebooklar arasi hdd degistirme hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde lenovo (500gb) ve asus (320gb) olmak uzere iki tane dizustu pc var. Ben 500gblik olan ile 320gblik olani degistirmek istiyorum fakat merak ettigim birkac sey var.

İkisinde de win7 kurulu ve kullaniliyor iki pc de. Ben hdd'leri degistirdigimde iki hdd'ye de format atip yeniden isletim sistemi mi kurulumu yapmaliyim?

İki hdd de c, d ve e olmak uzere 3 bolumden olusuyor. Haliyle isletim sistemleri c'de kurulu. Format atmam gerekirse sadece c'ye atmam yeterli olacak midir?

Son olarak uzun vadede sorun cikartir mi bu degisiklikler?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sdece hdd'leri değiştireceksen format atmana gerek yok. sadece driverleri güncellersin olur. ama illa format diyorsan format atarken zaten sana hdd'deki bölümleri gösterir. istediğini biçimlendirir üstüne kurarsın.
  • Cok sagol Doktor x.
    İki pc birbirinden cok alakasiz oldugu icin windows farkli donanimlar ve suruculer yuzunden acilmaz bile diye dusunmustum de, emin olmak icin sorayim istemistim. Yanilmisim :)
    Format olmazsa isim daha kolay ve iyi olur :) vakit kaybim olmaz :) sagol tekrardan :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal format gerektirecek
    çünkü donanım parçaları aynı değilse sorun çıkarabilir
    windows hangi bölüme kurulu ise orayı biçimlendirip temizbir format atababilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop icin TV karti?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.