Şimdi Ara

Notebook'un ekranını çizdim, ne yapmalıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pronto toz al fırça gibi birşeu sanırım dimi bez yada sprey degil bende cok hafif nemli pamukla silip kuru pamukla iice kuruluyorum bire su tuyle yumusak fırcalar var ama cok yumusak olanlar koseliri 2-3 degdiriyorum toz falan kalmıyor bir hafta sonra gene aynı şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 27 Ekim 2006; 18:04:04 >
  • Köşeleri kulak temizleme fırçasıyla temizliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

pronto toz al fırça gibi birşeu sanırım dimi bez yada sprey degil bende cok hafif nemli pamukla silip kuru pamukla iice kuruluyorum bire su tuyle yumusak fırcalar var ama cok yumusak olanlar koseliri 2-3 degdiriyorum toz falan kalmıyor bir hafta sonra gene aynı şey

Bez yada sprey değil. Tüylü bişey işte resmi ;

Notebook'un ekranını çizdim, ne yapmalıyım?

• arkadaş distribütör galiba (şaka)
    neyse benim de aklıma yattı, nerede bulunur bu pronto-toz-al?
  • bundan sonra bunu denemek lazım

gerçi iş işten geçti ama olsun napalım
  • geçmiş olsun şu pronto tozu çekerek alıyor özelliği o galiba statik elektrik gibi
  • Arkadaşlar bendede sony nin parlak ekranlı modeli var parlak ekranın kötülüğüde bu sildikten 5 dk sonra aynı hale geliyo anında toz tutuyo buna bi çare yok galiba?
  • benim notebookumda da silince parmak izleri çıkmıyor tozzlar da 2 dk sonra yeniden yapışıyor çok kötü .

senin çizikte olsun öenmli değil daha kötüsü de olabilirdi
  • evet bende aldim
    tozlari alio ama
    parmak izleri duruo
    onu nasl temizlices
  • benimki normal ekran illet bu ne ekranın halidemedikçe de hiç gözümebatmıyor gül gibi geçiniyoruz.

zaten normal çalışan bir şeye dokunursam da zaten kesin ....oku çıkıyor yani onun için hiç dokunmamak lazım
  • çok hafif nemzli pamukla silip ustunde pamukla temizliyorum ne kimyasal degiyor ne de para dokuyorum hani parasında değilim ama içime siniyor gayette temiz oluyor
  • Geçmiş olsun arkadşım bunun başıma geldiğini düşündümde tırnağını duvara sürtersinde için bi garip olur ya işte öle hissettim çok kötü bi durum kısaca
  • Bende aynen öyle yapıyorum.Çok şükür şimdiye kadar bi sorun olmadı.Gerçi temizliğine pek önem vermiyorum galiba en son 2 ay önce temizlemiştim ekranı falan .Zaten durup dururken ekrana dokumadığım içinde parmak izi pek olmuyo.Öyle gül gibi geçinip gidiyoruz işte lap-topla.Tabii şimdilik; gelecek ay 2. senesi doluyo aletin.İnşallah yeni bi tane alıcam yakın zamanda.

quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

çok hafif nemzli pamukla silip ustunde pamukla temizliyorum ne kimyasal degiyor ne de para dokuyorum hani parasında değilim ama içime siniyor gayette temiz oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: KimyageR

Arkadaşlar şimdi bu laptopları 2000 ytl para verip alıyorsunuz. Tozlanıncada bezle temizlemeye kalkıyorsunuz. Sonra çiziliyor şu yada bu şekilde. Peki neden Pronto Toz al kullanarak tozu cama hiçbir şekilde zarar vermeden temizlemiyorsunuz. Pronto toz al'ın yedek kutusunda 3 tane var ve kutusu 5 ytl. Laptop camının fiyatını göz önünde bulundurursak 5 ytl nin önemi yok. Ben ilk laptopta pronto toz al çıkmadan önce tozu bezle çok dikkatlice temizliyordum. Ama şimdi pronto toz al ile camın üzerinden çöktürmeden geçince aradaki tozlar bile temizleniyor içimde rahat. Bilginize ...

yani harbi su arada cıkan advortorial ler gibi olmus tebrikler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.