Şimdi Ara

NOTEBOOK TEKNOSANIN DEDİĞİ GİBİ TEKNOSA DAN ALINIR MI ALINMAZ MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosa'da güzel kampanyalar var. Ama bu ürün iade politikaları beni düşündürüyor.
    Teknosa'nın kendisini bu konuda düzeltmesi gerekmez mi?

• TEKNOSA KONUSUNDA TEREDDÜTLÜSÜN...TOPİĞİMİ OKURSAN TEKNOSANIN MÜŞTERİ POLİTİKASINI DAHA İYİ ANLARSIN..
  • ben teknosadan birkaç elektronik bişi aldım
    mesela 1 sene once bi dect telefon aldım kullandım bir gün beğenmedim aleti.
    gittim geri goturdum. mırın kırın ettiler ama almışlardı.

ama notebook, cep telefonu için başka politika mı var yoksa hepsinde mi böyle?
  • NOTEBOOK VE CEP TEL. KONUSUNDA SORUNLU BİR FİRMA...MÜŞTERİLERİNİ SÜRÜNDÜRÜYOR....
  • ama bu davranışları müşteri sogutuyor işte.
  • ben ordan hiç bişey almam. ama arada gezmeye aletlere bakmaya giderim
    şimdi teknosa en düşük fiyat garantisi diye bi şey başlatmış belki onun avantajıyla bi şeyler alınabilir. ancak herkes biliyor ki teknosa her malı piyasa fiyatının biraz üstünde satıyor. özellikle cep telefonları çok pahalı.
  • PAHALI OLMASINI GEÇTİM...ALDIGIM LAPTOPU DEĞİŞTİRMEK İÇİN 3 HAFTADIR UGRASIYORUM...BÜTÜN İŞLERİM AKSADI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    geçen yıl açıldı
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ÜRÜN İADE KONUSUNDA DAHA DOĞRUSU MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KONUSUNDA BİMEKS BAYAĞI İLGİLİ.
    ADAMLAR ÜŞENMEDİ YARIM SAAT BANA ÜRÜN İADE HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTILAR.
    FİYATLARI DA GÜZEL, BURAYA DA BAKMADAN NOTEBOOK ALMAYIN DERİM
  • bimeks izmirde nerede var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurel

bimeks izmirde nerede var ?

Karşıyaka Carrefour'da vardı galiba..emin değilim ama.
  • çiğli kipada var sanırım
  • Yaklaşık 2,5 senedir Toshiba kullanıyorum,www.toshibatr.com sitesindeki forum hacklenmeden önce sürekli takip ediyordum ve Teknosa'nın servisiyle ilgili haddinden fazla şikayet vardı... Son durum nedir bilmiyorum ama ben yine de güvenemiyorum, adamlarda mantık satışa kadar sonrası size kalmış...
  • çiğli kipa da var
  • alınmazzzz
  • ben philips marka webcam aldım ve ertesi gün geri iade edecektim ama müşteri hizmetleri üzerinde bir hologram varmış o yırtılmışsa olmaz dedi. O yırtılmadan kutu açılmıyor. Yani kutuyu açtınmı işin zor. ayıplı mal olması lazım.
  • biraz teknosanın reklamlarını yapalım diye yukarı taşıyorum..görün ve akıllanın diye..

teknosadan ürün almayın.....almayın..almayın....

artık dilimizde tüy bitti bunu söylemekten...10 15 dolar için değmez anlayın artık..

okumuyormusunuz yoksa anlamıyormusunuz bilmiyorum valla...

yazık paranızada emeğinizede..

adamlar yurt dışında iade ürünleri ucuza alıp size kakalıyor birtürlü anlamıyorsunuz..
  • en bastakı 4 topic i incelesen bile yeter derim sadece.
  • gerçekten de BİMEKS müşteri memnuniyeti konusunda 1 numara. tv kartı almıştım ama istediğim gibi çıkmadığı değiştirmek istedim. ne yapsam, nasıl yapsam üstüne para mı versem,neyle değiştirsem falan diye düşünürken, adamlar para iadesi yapabiliriz demesinler mi? şaşırıp kalmıştım ama çok da sevinmiştim. NAUTİLUS'daki Bimeksti bu tabi diğerlerini bilemem.
    üstelik tv kartını açıp kurmuş sonra tekrar geri koymuştum. adamlar bunu bile takmamışlardı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fundaesra -- 18 Mart 2006; 12:13:51 >
  • aynı fikirdeyim ama bunu birilerine anlatamıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: fundaesra

gerçekten de BİMEKS müşteri memnuniyeti konusunda 1 numara. tv kartı almıştım ama istediğim gibi çıkmadığı değiştirmek istedim. ne yapsam, nasıl yapsam üstüne para mı versem,neyle değiştirsem falan diye düşünürken, adamlar para iadesi yapabiliriz demesinler mi? şaşırıp kalmıştım ama çok da sevinmiştim. NAUTİLUS'daki Bimeksti bu tabi diğerlerini bilemem.
    üstelik tv kartını açıp kurmuş sonra tekrar geri koymuştum. adamlar bunu bile takmamışlardı:)
  • Alma kardeşim git başka yerden al... benim fikrim tabii ki bu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.