Şimdi Ara

Notebook Tavsiyesi (Bilinçli, bilgili ve tecrübeli insanlardan yardım istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.500 TL civarı bi'bütçem var.İlk defa dizüstü bilgisayar alacağım.Öncelikli olarak isteklerimi belirteyim:
    -Oyun performansı iyi olan
    -Tasarımı da biraz önemli (yani çok kaba ve ağır olmayan)
    -Herhangi bi'önemli kusurları olmayan (forumda Toshiba markasının teknik servisinden şikayetçi olanlar çoğunlukta ve Acer markasının da ekran vasatlığı,ölü pikselleri vb...)
    -Son olarak verdiğim parayı haketsin.

Aklımda HP envy ve dv6 serisinden bi'dizüstü var ama sizlerin de yardımlarınızı bekliyorum, daha isabetli karar verebilmem için.
    Şimdiden teşekkür ederim.

• Konu başlığı biraz ağır oldu galibaYine de yardımlarınızı bekliyorum.
  • envy'ye paran yetmez 1500 tl parayla envy alamazsın. o bütçe ile alabileceğin en mantıklı seçenek vatandaki pb tm81
  • İmzamdaki uygun olacaktır sizin için..
  • Toshibayı şikayet edenler aldıkları mağazadan dolayıdır.Şahsen 7 sene kullandım çokta iyi hizmet verdiler.
    1. rami'ni arttırmak için mecburen onların gözetiminde taktırdım.Kendim takarsam garantisi bozulurdu.
    2.kısa devre ihtimali olabilirdi adaptörde götürüp bizzat söyledim eğer bir sorun olsaydı bizzat orjinal ürünle 1.sınıf değişim yapılcaktı.

Şimdi hepsiburada kampanyası var;

buradaki notebooklar tam sana göre ve gerçektende çok ucuz.

Başlamadan önce internetten alışveriş yapmayı bilmiyorsan veya eksik bilgilerin varsa bizzat benim hazırladığım konuyu imzamda bulabilirsin.

İnternetten ürün alımı (kredi kartı,havale,kargo) kısaca aklınıza gelecek her sorunun cevabı(ShifT7)

Hepsiburada'da 6 gb Ramli ; 1.700 e geliyor ama karar senin tabii ki;
    http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-easynote-tj75-jo-118tk-intel-core-i5-430m-226ghz-6gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750867

bu modeli öneririm.
    ısınma olsun adaptörü olsun garantisi teknik servisi her şeyiyle.
    (anasayfadaki diğer kampanyadaki modellerede bakabilirsin).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShifT7 -- 30 Temmuz 2010; 7:03:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !Mehmet Ali!

1.500 TL civarı bi'bütçem var.İlk defa dizüstü bilgisayar alacağım.Öncelikli olarak isteklerimi belirteyim:
    -Herhangi bi'önemli kusurları olmayan (forumda Toshiba markasının teknik servisinden şikayetçi olanlar çoğunlukta ve Acer markasının da ekran vasatlığı,ölü pikselleri vb...)

Aklımda HP envy ve dv6 serisinden bi'dizüstü var ama sizlerin de yardımlarınızı bekliyorum, daha isabetli karar verebilmem için.

oyunlar için 5650 ekran kartı mevcut sorun yaşamassın i5 işlemci ilede güzel desteklenmiş vede 15,6 '' ler içinde en şık laptop lardan birisi bence limiti az artırırıp bunu al bence...

http://www.pcdepo.com/asp/product/70108/HP-PVL-NOTEBOOK-WW028EA-DV6-3031-i5-450-3G-500-15-6W7P-5650

• http://www.ataelektron.com/elektron/id1.htm
    Arkadaşım HP laptop kesene uygun üstelik kampanyada sınırlı sayıda. Acele et derim. Sitede laptop resmine tıkladığında teknik özelliklerini görürsün. Hem kesene uygun hemde kaliteli seçim senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tolga'nın dedikleri çok doğru.HP DV6 3031 de karar kıldım gibi.Son olarak bu dizüstüyle Serios Sam HD ve 2 HD oyunlarını sorunsuz oynayabilir miyim?
  • 1500 liraya çok şey istiyorsun en azından bir 2000 i çıkman gerek oyun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !Mehmet Ali!

1.500 TL civarı bi'bütçem var.İlk defa dizüstü bilgisayar alacağım.Öncelikli olarak isteklerimi belirteyim:

Öncelikle aradığınız özelliklerde 1500 TL gibi bir fiyata ürün yok. Fakat bütçe olarak 2000 TL ayırabilirseniz ürün yelpazesi genişleyecektir. Birkaç örnek ise;
    A505-S6035 Satellite TOSHIBA LAPTOP
     Notebook Tavsiyesi (Bilinçli, bilgili ve tecrübeli insanlardan yardım istiyorum)

İŞLEMCİ: Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 330M Max. 2747 MB Ekran Kartı
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-a665-s6065-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18857.html

A665-S6065 Satellite TOSHIBA LAPTOP

İŞLEMCİ: Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci
    RAM: 4 GB DDR3 1066 Mhz. (Max.8 GB) Ram
    SABİT DİSK: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce GT 330M Max. 2782 MB Ekran Kartı
    İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows 7 Home Premium Tr-İng (64 Bit)
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/satellite-a665-s6065-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,18857.html

Bu konuda telefon numaranızı özel mesaj ile göndermeniz halinde call center ekibindeki arkadaşlara aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz veya tıkla ara servisi ile ücretsiz görüşme yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbul Bilişim -- 4 Ağustos 2010; 22:01:03 >

• Kimler dadanmış kimler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: patron34
    1500 liraya çok şey istiyorsun en azından bir 2000 i çıkman gerek oyun için.

Hiç gereği yok , nereden uydurdun boyle birşeyi? imzamdaki notebook'u 1300 küsür liraya aldım ve 20 küsür oyun kurulu makinada daha hiçbirinde orta ayara düşürmeye gerek duymadım. Hepsi yüksek ayarda rahatça oynanıyor. Gta4 ve Crysis de dahil...
  • Notebook almaktan vazgeçtim.Tavsiyeleriniz için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.