Şimdi Ara

Notebook tavsiyesi 800-1000tl yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar evde anne-babmın kullandığı netbookumuz can verdiği için.Bugün servise verdik sonuç çıkıcağını sanmıyoruz bu nedenle yeni bir notebook arayışına girdik.
    Ucuz bir laptop arama nedenimiz zaten evde abim ve benim iki tane asus i7 bilgiayar olmasından dolayı performansa ihtiyaç yok yapılcaklar internette girilicek ardada cd takıp bazı şeyler izlenicek.
    İstediklerimiz:
    -İ3 intel iştelim sistemi olsun istiyoruz en azından
    -Windows 7-8 fark etmez.Hatta freedos bile olabilir sonra kendimiz hallederiz.
    -Ekran kartı paylaşımsız olsun istiyoruz bu fiyatlarda pek mümkün değil.
    -En az 4 gb ram
    -Birde bilgisayar alınınca en az 6-7yıl kullanılır o nedenler.2-3 yılda ölücek bir bilgisayar istemiyoruz.Yani casper gibi markalara uzağız.Packard bellde çok içimize sinmiyor.Bu markalar dışında önerebileceğiniz f/p ürünü var mı geçen yazdan beri bilgisayar aldıktan sonra piyasa takibini bırakmış durumdayım.Bu nedenle önerilerinize açığız kalitesiz bir şey olsunistemiyoruz.
    -Birde bildiğiniz f/p ürünü varsa önerebilirsiniz.Markası çok önemli değil general mobile discoverynin bilgisayarda eş değeri gibi olsun istiyouruz.
    -Bilgisayar yakın zamanda alınacak 1 hafta içinde alınır babamın işleri için gerekli iş dediğim kursa yazıldı onunla ilgili eğitimi var.
    -1200lira dolaylarına çıkabiliriz ultrabook olması şartıyla.
    Kendi düşündüğümüz bilgisayar:
    http://www.kliksa.com/urun/acer-e1-570-intel-core-i3-3217u-1-8-ghz-15-6-2-gb-320-tasinabilir-bilgisayar-33214g50mnkk/901909158
    Puan ile bize 850 TLye geliyor.

• up lütfen bildiğiniz bilgisayar varsa önerebilir misiniz?
  • sağolun öneri için daha çok öneri gelirse konuda karşılaştırmada yapmaay başlayabilirim
  • up
  • Ben de benzer özelliklerde bir notebook arıyorum 1000 tl yi geçesin ...kardeşim için alacağım nete girecek birde öğretmen ödev falan hazırlar..bu tarz seyler için kullanılacak..önerilerinizi bekliyorum arkadaslar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 1400 TL Laptop Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.