Şimdi Ara

Notebook-Tablet?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite için 3 senem var daha elimde pentium işlemcili bir notebook var biraz fazla kalıyorum bilgisayarda. belimi falan da etkiliyor tabi bu durum. sizce tablet alıp biraz bilgisayardan uzaklaşsam mı? yoksa yeni bir notebook mu alsam notebooku 3 sene sonra alsam diye düşünüyorum. şimdi tablet mi alsam? yurtdışından alacağım. nexus 7 düşünüyorum. tavsiyeleriniz?

Orijinalden alıntı: Xhead

Arkadaşlar üniversite için 3 senem var daha elimde pentium işlemcili bir notebook var biraz fazla kalıyorum bilgisayarda. belimi falan da etkiliyor tabi bu durum. sizce tablet alıp biraz bilgisayardan uzaklaşsam mı? yoksa yeni bir notebook mu alsam notebooku 3 sene sonra alsam diye düşünüyorum. şimdi tablet mi alsam? yurtdışından alacağım. nexus 7 düşünüyorum. tavsiyeleriniz?

limit????
    ancak şöyle ortalama bir şey dersek 500 lira ekleme yapabilirim. yani ya 500 liraya tablet gibi. ya da elimdeki laptobu 500e satıp veya ne kadara gidiyorsa üstüne 500 ekleyip almak. orda notebooklarda ucuz kuzenim sony vaio laptop i7 işlemcili falan ilk çıktığında türkiyede 5-6bin liraydı. orda 1800 dolara almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 31 Temmuz 2012; 22:08:15 >
    Laptop
    6 ay önce açıldı
    samsung tablet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.