Şimdi Ara

notebook soğutucu yardım eder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün ilk defa laptop soğutucu aldım ve 2-3 gündür deniyorum fakat sanki bi faydası yokmuş gibi geldi . Ilk defa kullandığından mı bilmiyorum hepsi mi böyle yoksa ben mi kötü soğutucu seçtim bana yardım edin . Aldığım soğutucu : ınc-354BX. sizce bu dursun mu yoksa bu soğutucu ile mi değiştireyim EYEQ EQ-CP200W

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• kimse yok mu

• Aldığınız bilgisayar modeli nedir alalı ne kadar oldu? Eğer fanda tozlanma durumu varsa soğutucunun pek de etkisi olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Aldığınız bilgisayar modeli nedir alalı ne kadar oldu? Eğer fanda tozlanma durumu varsa soğutucunun pek de etkisi olmaz

bilgisayarım daha yeni geçen sene aldım asus N55sf -s1235v peki toz kaçmış olsa nasıl temizleyebilirim

• Toz açısından yeni olduğu söylenemez kullnım koşullarınıza ve makineye bakmanıza bağlı bu modelde zaten normal şartlarda da oyunlarda 90 üzeri görülebiliyor en ufak bir tozlanmada sınırı zorlar sizde de muhtemelen böyle.Şunu yapmayı deneyin bakın fark edecek mi? Süpürgeyle fan deliklerinden tozları çekmeye çalışın, diğer bir yöntemse sert bir şekilde üflemeniz fandaki toz yapışmamşsa tozu dağıtabilir fanda rahatlama olur.Isınmadan kasıt nedir hwmonitör programıyla ölçebilirsin önce bu işlemleri yapmadan önce yapman gereken,programı aç sistem derecelendirmesini çalıştırın gördüğünüz sıcaklıkların resmini çekip buraya atın,birde dediğim işlemleri yaptıktan sonra sıcaklıkları ölçün.Sıcaklıklarda düşme olursa sorununuz tozlanma ağırlıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Toz açısından yeni olduğu söylenemez kullnım koşullarınıza ve makineye bakmanıza bağlı bu modelde zaten normal şartlarda da oyunlarda 90 üzeri görülebiliyor en ufak bir tozlanmada sınırı zorlar sizde de muhtemelen böyle.Şunu yapmayı deneyin bakın fark edecek mi? Süpürgeyle fan deliklerinden tozları çekmeye çalışın, diğer bir yöntemse sert bir şekilde üflemeniz fandaki toz yapışmamşsa tozu dağıtabilir fanda rahatlama olur.Isınmadan kasıt nedir hwmonitör programıyla ölçebilirsin önce bu işlemleri yapmadan önce yapman gereken,programı aç sistem derecelendirmesini çalıştırın gördüğünüz sıcaklıkların resmini çekip buraya atın,birde dediğim işlemleri yaptıktan sonra sıcaklıkları ölçün.Sıcaklıklarda düşme olursa sorununuz tozlanma ağırlıklıdır.

tamam hocam dediklerinizi denicemde soğutucudan anlıyorsanız yukarıda yazdığım sogutuculardan hangisi daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisine de iyi diyemem reklamında yazdıkları performansı verdikleri söylenemez ama dediğim gibi azda olsa tozlanma olsa en iyi soğutucu bile ateşini düşüremez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.