Şimdi Ara

NOTEBOOK SOĞUTUCU ÖNERİSİ LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gerekli araştırmayı yaptım 2 soğutucuyu tavsiye ediyor kullanıcılar
    TX Ergo500 5X
    CL-N0015 MASSIVE23
    50 tl lik tek fanlı olsada olur olmasada olur gibi bir soğutucumu alıp kullanmalıyım
    yoksa 100 tl ye 5 6 x fanlı bir soğutucumu ?
    aradığım i7 laptobu oyunda 80 derecenin üzerine çıkarmamalı.
    2 ay önce termal değişimi yapmıştım sıcaklıklar gayet normaldi geçen hafta sonu biraz daha düşürmek amacıyla cooler master v1 termal macunu almış bulundum. değiştirdim gümüş alaşımlı çıkmadı markaya güvendim sorun olmaz dedim fakat diş macunu çıktı
    sonuc ekteki fotodaki boştaki sıcaklık değerleri.
    sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz termal macun ve soğutucu modelini yazar mısınız
    teşekkürler.
    NOTEBOOK SOĞUTUCU ÖNERİSİ LAZIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical.assistance -- 6 Ocak 2017; 10:39:2 >

• adisonun 5 fanlısı var 60 tl civarı hepsiburada da var baya faydası var tek fanlı önermiyorum güçsüz ve yetersiz kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 6 Ocak 2017; 16:46:13 >
  • forumda termal macunları karşılaştırma konusunda mx 4 termal macunu gördüm.
    siparişi verdim yarım metre kar yağdı şansıma kargoda şuan ürün gelsin sürdükten sonra oyunda randıman alamazsam ,
    dediğiniz soğutucuyu alıcam , sizde bu ürün varmı kullanıyormusunuz ?
    neden tek fanlı dedim 5 fan ufak oldugundan ses acısından yüksek olabileceğini düşünüyorum ,
    1 veya 2 fanlı 12 cm ler daha yavaş dönüceğinden sessiz olabilir gibi ama kullanıcı önerisi bekliyorum işte.
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    benimde garanti bitsin ilk işim termal macun ve temizlik olacak hava kanallarının içine baktım toz dolmaya başlamış :D
    arkadaşıma aldırdım oyun oynarken kapanıyodu pcsi artık kapanmıyor bende arada kullanıyorum oyun oynarken işime yarıyor
    arkadaşım da tek fanlı vardı bir kere kullanayım dedim pc 75 dereceyi geçmiyordu oyun oynarken 80 dereceleri buldu neden anlamadım soğutacağı yerde daha fazla ısınmasına neden oldu
    5 fanlı evet teklilere göre sesi biraz daha fazla çıkıyor
    benimde 5 fanlı önermemin sebebi pcnin heryerine hava verilmesi ve bu nedenle daha iyi soğutma sağlıyor bana göre birde adaptör kullanıp çalıştırırsan daha fazla hava üfler
    bu adison ise 85 derceden 75 derecelere düşürebilmeyi başardı
    birde bu adison tx ergo500 dan daha hoş duruyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbl0000 -- 8 Ocak 2017; 19:59:54 >

• öncelikle cihazını temiz tut, garantisi dolunca komple söküp temizletebilirsin yılda 1 falan
    ve tek fanlı model alma yetersiz kalacaktır muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.