Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Önerisi (ikilem)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 notebook soğutucusu arasında kaldım biri THERMALTAKE CL-N0015 MASSIVE23 LX 10"-17" 23CM MAVİ LED FANLI NOTEBOOK SOĞUTUCU diğeri iste COOLER MASTER R9-NBC-DLTK-GP NOTEPAL D-LİTE NOTEBOOK SOĞUTUCU STAND
    Öncelikle notebook 15.6 inç ve soğutucu aslında masanın üstünde yükseklik olsun bi eğim olsun diye alıyorum

Thermaltake in sitesinden baktığım kadarı ile bunun fanı büyük ama dönüş hızı düşükmüş. ( link )

Cooler Master in sitesinden baktığım kadarı ile de bunu fanı daha küçük ama dönüş hızı daha yüksekmiş ( link )

(Ayrıca Thermaltake alüminyum ama cooler master full plastik yapıda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theonur07 -- 15 Haziran 2014; 0:48:00 >

• Birde şu ürün var özellikleri hepsinden daha iyi ve fiyatı da ucuz. Cooler Master R9-NBC-NXLK-GP Notepal XL Siyah 17" Notebook Soğutucu

Özellikleri : Cooler Master: NOTEPAL XL

• Bende almayı düşünüyorum sanalmarketimde koyduğunuz ürünü 89.8 hava akımı var yazıyo özelliklerindee 1000 rpm çıkabildiği yazıyo . Peşin 62 tl olarak gözüküyo karar veremedim bende.
  • fatihtrnc F kullanıcısına yanıt
    sanalmaketim.com un antalyada şubesi var gitsem ordan elden alabilir miyim ki ?
  • Alabiliyosun diye biliyorum.
  • Bende alıcam , alıp kullanan ve memnun olan varsa sölesin bir zahmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtrnc

Bende almayı düşünüyorum sanalmarketimde koyduğunuz ürünü 89.8 hava akımı var yazıyo özelliklerindee 1000 rpm çıkabildiği yazıyo . Peşin 62 tl olarak gözüküyo karar veremedim bende.

dostum dediğin ürün baya hoşuma gitti almayı düşünüyorum fakat bi sorum olcak şimdi bunlardaki usb girişlerini bilgisayara bağladığımızda çalışacakya hani 3 giriş var 3 ünüde bağlarsam dahamı hızlı döner yoksa sabit bi hızmı var ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Laptop Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam tamam anladım olayı :D
  • cashRoot C kullanıcısına yanıt
    3 usb o ise yaramiyor. 1 tanesini bilgisayara takicaksin diger 2 side extra bilgisayarina takilmis gibi oluyo. Uani flash disk falan takabiliyorsun diye biliyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen öyle kardeşim. peki sen aldınmı bu soğutucudan
  • cashRoot C kullanıcısına yanıt
    Yok daha almadım.
  • alınca nasıl olduğu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim benimde konum var ulaşabilirsiniz benim profilden resimde belirttiğim yerdeki yerde hafif bi ısınma var oraya etki edip etmeyeceğini merak ediyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.