Şimdi Ara

Notebook soğutucu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung r522 laptopum var. Yaklaşık 3.yılında, daha önce hiç ısınma sorunum olmamıştı fakat geçen gün bilgisayar sanırım ısındığından dolayı Stronghold 3 oynarken bir anda kapandı. Tekrar açmaya çalışınca da win7 starting yazısında bir kez daha kapandı. Biraz bekleyince açıldı. Ertesi günde Sniper Elite V2 oynarken bir anda kapandı.

    Sizce notebook soğutucu mu almalıyım yoksa işlemci fanını değiştirsemde sorun ortadan kalkar mı ve daha mı mantıklı yapmış olurum. Sonuçta soğutucuyu yanında taşıması sorun teşkil eder.

    Soğutucu olarakda alırsam Zalman NC2000 veya NC3000 almayı düşünüyorum sizce nasıllar ya da önerdiğiniz başka bir model marka varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.







  • İki soğutucuda rahatlıkla işiniz görür fakat aynı pcden bende de var ısınma sorunu benimkinde olmuyor. Öncelikle Pc fanının temizlenmesi ve gerekirse termal macunun yenilenmesi sorununuzu giderecektir. Şimdiye kadar ısınma olmayan makinada ısınma probelimi oluyorsa önce makinanın kendisinde aramak lazım problemi daha sonra soğutucu ile desteklemek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.