Şimdi Ara

Notebook soğutucu kullanmadan soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Notebook soğutucu kullanmadan bilgisayarını değişik yollardan soğutan arkadaşlar mutlaka vardır. Belki her laptopu soğutamaz ama önerileri olanlar yazarsa sevinirim.

• laptopu açıp iyice kompresörle temizle sonra altına 4 tane kapak koy yerden 2-3 santim yükselse yeter 5-10 derece farkettirir
  • quote:

Orijinalden alıntı: durukk96

laptopu açıp iyice kompresörle temizle sonra altına 4 tane kapak koy yerden 2-3 santim yükselse yeter 5-10 derece farkettirir

Teşekkürler başka önerisi olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ----

bu sıcakta bilgisayar anca böyle soğur.hiç öyle gidip fan soğutucu falan aramayın.en etkili çözüm bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

bu sıcakta bilgisayar anca böyle soğur.hiç öyle gidip fan soğutucu falan aramayın.en etkili çözüm bu.

Çok iyiymiş de bizde bundan yok. Ama olsa bende yapardım heralde. Gördüğüm en dehşet soğutucu.

• Benim laptop değil forumda görmüştüm. Benim laptop'un sıcaklıkları ;

Dünya rekoru kırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 17 Temmuz 2012; 16:49:03 >
  • http://www.yakaladinyakaladin.com/cooling-ball-laptop-stand.html

bu işine yarayabilir..

http://www.yakaladinyakaladin.com/serinletici-laptop-ayaklari.html

ben bundan kullanıyorum eskisine göre gerçekten hisedilir derecede fark var..

http://www.yakaladinyakaladin.com/laptop-sogutucu-seffaf.html

hiç mi olmadı en ucuz sogutucu budur herhalde işine yaramasa bile verdiğin paraya acımazsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için soğutma
    12 ay önce açıldı
    Laptop İçin Sıvı Soğutma
    5 yıl önce açıldı
    İşlemci soğutucu tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herkese teşekkürler.
  • quote:

quote:

arkadaş buna çok güldüm ya onun üstünde oynayabiliyormusun peki

• elindki usb falan icine dusse vay haline

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 kusur liraya Zalman alıcağını git bundan al hem arada ev serinler hem laptop
  • Buda benim çözümüm:

Bardaklar bit pazarlarından yada birmilyonuculardan temin edilebilir

Alttaki fanı 10tl'ya almıştım. Hiç iş görmüyor.

• Şaka yapmıyorum buz kullanmalısın.Benim lenovo'mda 3 saat kullanıyordum ısınıyor ancak kapanmıyordu.3. saatten sonra otomatik kapanıyordu. :D Buz denedim 5 saate çıktı. :D Şu anda bile bazen kullanıyorum.Arada sırada kendi elimi falan atıyorum.Buz derken şu plastik kutular var hani.Su koy buzluğa at.Donsun altına koy.Gerçekten 15 TL'ye aldığım fandan daha çok iş gördü. :D
  • quote:

quote:

Hahah ben buna çok güldüm, en yararlı çözüm bu olurdu herhalde

• Fanlara termal macun
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

Şaka yapmıyorum buz kullanmalısın.Benim lenovo'mda 3 saat kullanıyordum ısınıyor ancak kapanmıyordu.3. saatten sonra otomatik kapanıyordu. :D Buz denedim 5 saate çıktı. :D Şu anda bile bazen kullanıyorum.Arada sırada kendi elimi falan atıyorum.Buz derken şu plastik kutular var hani.Su koy buzluğa at.Donsun altına koy.Gerçekten 15 TL'ye aldığım fandan daha çok iş gördü. :D

Buharlaşma yapıp pc ye zarar vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocak157

quote:

Orijinalden alıntı: MrTeksen

Şaka yapmıyorum buz kullanmalısın.Benim lenovo'mda 3 saat kullanıyordum ısınıyor ancak kapanmıyordu.3. saatten sonra otomatik kapanıyordu. :D Buz denedim 5 saate çıktı. :D Şu anda bile bazen kullanıyorum.Arada sırada kendi elimi falan atıyorum.Buz derken şu plastik kutular var hani.Su koy buzluğa at.Donsun altına koy.Gerçekten 15 TL'ye aldığım fandan daha çok iş gördü. :D

Buharlaşma yapıp pc ye zarar vermesin

Bana bir zararı olmamıştı. :D Bilm,yorum tabi o teknik kısmını.

• ya kim nederse desin ben çözümü buldum :D en iyisi bu bence çünkü bütün ısıları 15 dereceye kadar indirdim

Olay şu
    Sahur zamanı yemeğe gittiğimde pcyi no-frostun dondurucusuna koyuyorum ve 5 dk sonra alıyorum veeeeee beklenen an bilgisayar buzzz gibi hava üflüyor ve işlemci gpu hdd ve ram sıcaklıkları 15 derece oluyor 5 dk yeter :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaku06

ya kim nederse desin ben çözümü buldum :D en iyisi bu bence çünkü bütün ısıları 15 dereceye kadar indirdim

Olay şu
    Sahur zamanı yemeğe gittiğimde pcyi no-frostun dondurucusuna koyuyorum ve 5 dk sonra alıyorum veeeeee beklenen an bilgisayar buzzz gibi hava üflüyor ve işlemci gpu hdd ve ram sıcaklıkları 15 derece oluyor 5 dk yeter :D

Bu yöntemi uygulamak çok yanlış laptopun içindeki devrelerde nemlenme olursa büyük ihtimal LAPTOP PERT
    Bu yöntemin uygulanmasını kesinlikle önermiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.