Bildirim
Notebook Soğutucu Fan Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fanda problem varsa direk iade yap ödeme yapıldığında tekrar sipariş ver, şu an sorun çıkartmıyor olması illerdede çıkartmayacağı anlamına gelmez -
tamam kardeşim de bana paranı mı alıcaksn yoksa ürün yenilensinmi diye soran olmuyor ilk aldıgımda bu sorunu vardı sonra gönderdm geri bida yolladılar yine aynı :s paramı alacagım bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 3232amacor
tamam kardeşim de bana paranı mı alıcaksn yoksa ürün yenilensinmi diye soran olmuyor ilk aldıgımda bu sorunu vardı sonra gönderdm geri bida yolladılar yine aynı :s paramı alacagım bilmiyorum
sen ürünü yollamadan önce form dolduruyorsun ya iade formu doldur benimde başıma 1 kaç sefer geldi hb siparişlerimde direk para iadesi yapıyorlar arıza değişim veya onarım formu doldurma direk iade yapıştır eve geçtigimde daha fazla yardımcı olurum -
:S Bn bu ürünü ilk sipariş verdigim ve ilk geldigi zamanı kayıtta tutmuslar . ondan sonra tekrar geri gönderdim ve tekrar elime geldi alet şimdi doldurdugumda formu 7 gün geçmiş iade edelemez diyor . yani elime ilk ulaştıgı anı kayıta almıslar :( -
quote:
Orijinalden alıntı: 3232amacor
:S Bn bu ürünü ilk sipariş verdigim ve ilk geldigi zamanı kayıtta tutmuslar . ondan sonra tekrar geri gönderdim ve tekrar elime geldi alet şimdi doldurdugumda formu 7 gün geçmiş iade edelemez diyor . yani elime ilk ulaştıgı anı kayıta almıslar :(
7 gün içinde iade etmezsen onarıma yolluyorlar 7 günden sonrasını :( sende usanma tekrar tekrar yolla nasılsa kargo bedava -
Teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X