Şimdi Ara

Notebook Soğutucu Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• fanda problem varsa direk iade yap ödeme yapıldığında tekrar sipariş ver, şu an sorun çıkartmıyor olması illerdede çıkartmayacağı anlamına gelmez
  • tamam kardeşim de bana paranı mı alıcaksn yoksa ürün yenilensinmi diye soran olmuyor ilk aldıgımda bu sorunu vardı sonra gönderdm geri bida yolladılar yine aynı :s paramı alacagım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

tamam kardeşim de bana paranı mı alıcaksn yoksa ürün yenilensinmi diye soran olmuyor ilk aldıgımda bu sorunu vardı sonra gönderdm geri bida yolladılar yine aynı :s paramı alacagım bilmiyorum

sen ürünü yollamadan önce form dolduruyorsun ya iade formu doldur benimde başıma 1 kaç sefer geldi hb siparişlerimde direk para iadesi yapıyorlar arıza değişim veya onarım formu doldurma direk iade yapıştır eve geçtigimde daha fazla yardımcı olurum
  • :S Bn bu ürünü ilk sipariş verdigim ve ilk geldigi zamanı kayıtta tutmuslar . ondan sonra tekrar geri gönderdim ve tekrar elime geldi alet şimdi doldurdugumda formu 7 gün geçmiş iade edelemez diyor . yani elime ilk ulaştıgı anı kayıta almıslar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3232amacor

:S Bn bu ürünü ilk sipariş verdigim ve ilk geldigi zamanı kayıtta tutmuslar . ondan sonra tekrar geri gönderdim ve tekrar elime geldi alet şimdi doldurdugumda formu 7 gün geçmiş iade edelemez diyor . yani elime ilk ulaştıgı anı kayıta almıslar :(

7 gün içinde iade etmezsen onarıma yolluyorlar 7 günden sonrasını :( sende usanma tekrar tekrar yolla nasılsa kargo bedava
  • Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Laptop Fan Hızı
    10 yıl önce açıldı
    Laptop'a SSD taktım, fan sorunu..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.