Arkadaşlar noteebook'um çok ısınmıyordu ama geceleri dowland'a bıraktığım için makine devamlı çalışıyordu sabahlara kadar deli gibi o zaman altına kalem koyup gene soğumasını sağlıyordum ama çok iyi soğudunu söylemem o zaman bende stand yapmaya karar verdim ve marangoza gittim makinenin ölçülerini aldım ona göre tahta'dan stand yaptırdım fan yerlerini kendim açtım sonra evde dekobaj ile fanları bağladım ve adaptör ile bağladım ve şu anda dereceler çok iyi resimde dereceleri görebilirsiniz sizce faydası olmuşmu ?
Notebook Stand - 5 YTL Fanlar - Beleş Tanıdık Bilgisayarcı Adaptör - 12V Ne alırsan 1 YTL'ciden aldım Emek - Beleş
Resimler sorunlu sanırım
Kartona fan monte etmiş galiba, ucuz ve basit bi teknik..
quote:
Orjinalden alıntı: Ruhsuz__
Bişey sorucam kardeş yanlış anlamada notebook'un ağırlığı 3kg nerden baksan karton olsa sence bu 3kg ağırlığı kaldırırmı arkadaşlar bilgilendirme amaçlı söylüyorum kartın değil mutfak dolaplarının yapım malzemesinden yapıldı
quote:
Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL
quote:
Orjinalden alıntı: Ruhsuz__
Bişey sorucam kardeş yanlış anlamada notebook'un ağırlığı 3kg nerden baksan karton olsa sence bu 3kg ağırlığı kaldırırmı arkadaşlar bilgilendirme amaçlı söylüyorum kartın değil mutfak dolaplarının yapım malzemesinden yapıldı
Kartona fan monte eden bi arkadaş vardı forumda, bakındım konuyu ama göremedim şimdi ama yapan var yani..