Arkadaşlar merhaba, haftasonu mağazaları gezerken bir kaç bilgisayar arasında kalmıştım, hatta forumda da aynı modeller arasında kalan arkadaşlar gördüm ve baktım ki çok fazla detaylı (teknik) yazılar yazanlar olmuş.Emeklerine sağlık ama son teknolojiler hakkında bilgim yetersiz olduğundan okumakla yetinebiliyorum buyüzden konu açtım.
Daha önce Acer marka Core 2 Duo T6600 (2.2 Ghz), 1GB HD4650 bilgisayar kullanırdım, çok ısınması ve ağır olması dışında iyiydi.
İhtiyacım şu,
+çok fazla oyun oynamam ama oynamak istediğimde de Crysis, Race Driver Grid, Tom Clancy's , Call of.., HAWX, gibi oyunları sorunsuz ve performanslı açsın, +adobe dreamweaver, ps gibi programları hızlı açabilsin, ısınma problemi olmasın, +hd film sıkıntısı olmasın +ısınma gibi bişey olmasın +19" e takıp oyun, ya da 32" ekrana takıp film izleyebileyim. +sağa sola arşiv taşıma, zipleme yapabilirim (bazen ama bazen rip bile yapabiilirim)
Kararsız kalma sebebim, AMD A10'u hiç bilmemem, Ekran kartı HD7670M'in GT630/635'ten daha iyi olduğunu biçok yerde okudum, ve marka tabikide. Aşağıdakiler arasında bir karşılaştırma ya da bir öneri yazarsnız sevinirim. Bundan sonrasında yakaladığın en iyi indirimde çökücem üzerine.