ben yakın bi zamanda laptop satın almak istiyorum ama 2 ürün arasında kaldım size link atıyorum. hangisini seçmem konusunda ve neden konusunda yardımcı olabilir misinz lütfen. daha ileriye dönük bi pc bakıyorum ve 3700 tl civarında bi bütçem var. corei7 işlemcilerle core2duo lar araındaki farkı pek bilmediğimden sormak istedim ve birinin rami ddr3 bana çok fazla getirisi olur mu yoksa aralarındaki fark az mıdır??
ürünler bunlar bana yardımcı olursan çok sevinirim.
teşekkürler..
O bütçeyle i7 alınır ve ilk yazdığınız modeli silin.İkincisi ise gereksiz pahalı bence.Çünkü fiyatını artıran blu-ray olması.Blu-ray daha gelişmekte olan ve şimdilik gereksiz bir teknoloji.
şimdi internet mağazalarından alışverişe güvenemiyorum. gidip elden teslim alıp parasını ödüyebilicem yerler tercihim. benim okulum gereği cad programlarıyla çok fazla içli dışlı olucam o yüzden ileriye dönük ve çizimlerde kasmıcak bi bilgisayar arıyorum. tabiki yanında müzik dinleme film izleme word exel internet vs bunları saymaya gerek yok. oyunlarla fazla aram yok dolayısıyla oyun işine pek girmicem. bana sadece 3-4 yıl götürebilicek bi notebook gerekiyo bu konudada yardımcı olursanız çok sevinirim.
teşekkürler :))
Mağaza Kadıköy'deymiş gitme şansınız olursa bir bakın.Ama internetten de bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Sonuçta sizi dolandırmaları %0.01 gibi neredeyse imkansız.Havale-kredi kartı konsunda zaten banka dökümanları-dekont vs. olduğu için sorun çıkmaz ama siz yine de içiniz daha rahat olacaksa mağazaya gitmeye çalışın.Yazdığım modeller sizin uzun süre çok rahat götürecektir.
hocam çizim içinse hp probooklar var nvidia quadro ekran kartlı laptopları var tam çizim için
FW5ZTF ESKİ BİR ÜRÜN F11Z1E BIR ONCEKI SERI ALICAKSANIZ F12Z1E DUSUNUN BENCE İ7 İŞLEMCİYE SAHİP VE İ7 İLE CORE2 ARASINDA COK FARK VAR.Arkadaş blu-ray için gelişmekte olan ve gereksiz teknoloji demiş ama blu-ray oynatıcı ve blu-ray ses sistemleri devamlı satılan urunler.
Blu-ray film izlemek için dvd'den sonra en cok tercıh edılen cihaz şu anda bile çok tercih ediliyorki ilerde bu sistem daha çok oturacak.Sony ürün almayı düşünüyorsanız sony bayilerinden daha uygun fiyata alabilirsiniz.Ayrıca f12z1e sony'nin türkiyeye getirdiği en iyi üründür.