Şimdi Ara

Notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaliteli bir notebook bilgisayar arıyorum.Hiçbir bilgim yok şu an lenovo kullanıyorum ve memnun sayılırım ancak eskidi gta vice city oynarken bile ayarları kısıyorum.En azından Grand Turismo 5 kaldırabilecek bir bilgisayar önerebilirmisiniz.bütçem 2000 lira civarı.Bu fiyata bulabilirmiyim güzel bir bilgisayar. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 16 Mart 2013; 15:20:25 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • _____________________________

• sanki lenovo biraz daha iyi gibi i7 var ve şu an kullandığımda 3 yaşında.paylaşımlı ekran kartı var çok sıkıntı oluyor o yüzden.

msi nedir ne değildir bilemiyorum.yeni duyduğum bir marka samsungta güzel bu üçü arasında araştırma yapayım forumda konuları var dediğim gibi hiç bilmiyorum bu işi 8 gb ram demiş mesela inanamadım şu anki bilgisayarım 2 gb ram paylaşımlı kullanıyor onuda.8 gb paylaşımsız çok iyi duruyor.sağolun arkadaşlar.

İ7-3630QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar | FULL HD 1920x1080 Ekran | 8GB RAM | Nvidia GeForce GTX660M Ekran kartı | 1TB HDD + 32GB SSD | Aydınlatmalı Klavye | JBL 2.1 Designed | Certified Speakers
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Oyun icin ise i5 ya da i7 cok farketmez

neden ? i5 ve i7 olmasının farkları neler bugün vatanda casper gösterdi ama içime sinmedi doğrusu.nasıldır 1499 lira kampanyadaymış i5 ve yukarıda verdiğiniz pclerdeki özellikler var

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

neden ? i5 ve i7 olmasının farkları neler bugün vatanda casper gösterdi ama içime sinmedi doğrusu.nasıldır 1499 lira kampanyadaymış i5 ve yukarıda verdiğiniz pclerdeki özellikler var

Ekran karti ayni degildir
    İ7 farki agir programlarda irtaya cikar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Laptop Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Laptop Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hamamı

quote:

Ekran karti ayni degildir
    İ7 farki agir programlarda irtaya cikar

o zaman i7 bakayım ben yine çünkü program kullanmayı seviyorum..Ekran kartı nvidia ama hangi modeli bilmiyorum birde amd mi nvidia mı ?

• Sakın teknoloji mağazalarındaki görevlilere danışmayın.Bilgileri azdır ve size ellerinde çok olan modelleri satmaya çalışırlar.

Yukarıda önerdiğim 3 modelden birini alabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.