Merhaba arkadaşlar. Bir laptop almak istiyorum. Microsoft programlarında ödev yapmada işte günlük hayatta kullanabileceğim bir şey istiyorum. İnternetim hızlı ancak şu anki bilgisayarım biraz kötü sıkıntı yaşıyorum. Film izliceğim AutoCAD gibi programlarda çalışabilceğim yüksek performanslı bi laptop alıcam. Oyun oynamayı kesinlikle istemiyorum yani güzel kaliteli bi şey olsun ama mümkünse oyun amaçlı bi şey istemiyorum. Sadece normal kullanmak için performansı iyi bi şey istiyorum. Sanırım fiyatları da pahalı olmaz 800-900 tl falan vericem oyun istemediğim için. Şimdiden teşekkürler
bu laptopda solidworks çalışır mı? autocad, solidworks, artitech kullanacağım 1000tl civarında bir pic bakıyorumda
o paraya solidworksu sağlıklı çalıştırıcak laptop biraz zor bulursun bütçeni biraz daha arttırman lazım
teşekkür ederim ben fazla bi program kullanmıcam bana sadece powerpointte video programlarında sorun çıkarmasın yeter. Oyun oynamak da istemiyorum. Başka önerebilecek var mı arkadaşlar ? serpantin tşk ederim bu bilgisayara bi bakıcam sağol :)
quote:
Orijinalden alıntı: halloven
o paraya solidworksu sağlıklı çalıştırıcak laptop biraz zor bulursun bütçeni biraz daha arttırman lazım
hiç bilmiyorum bu tür laptopları orta hallisini kaç paradır? Piyasayıda bilmiyorum elden falan alacak olsam kazık yemekte istemiyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme