Şimdi Ara

Notebook'larda Batarya Koruma Modu Nasıl Açılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce Lenovo Z580 kullanıyordum,Z580'de şu şekilde bataryayı korumak mümkündü ;

pilde kullanacakken 100%'e kadar dolduruyordum ama sürekli şarjda bırakacağım zaman 60%'ı seçiyordum.Geçen hafta Dell Inspiron 7537 aldım bazı teknik problemlerden dolayı iade ettim şimdi ise Asus X550JK alacağım ama konumuzun bununla bir ilgisinin olmadığını düşünüyorum,Şimdi bildiğimiz üzere bir süre sonra bataryalarımız ölmeye başlıyor ve 100% dolu iken bu yıpranma daha fazla oluyor acaba aynı sistemi diğer markalarda kullanmak mümkün mü ? kullananlar Markasını belirterek nasıl yaptığını söyleyebilir mi ? Özellikle ben Asus'u merak ediyorum ama diğer markalar da forum sakinleri için önemlidir bu yüzden onları da yazınız...

• acaba kimse notebook'unun bataryasının bitmesini umursamıyor mu bu forumda ?
  • Kullanamassin sadece lenovo ya ozel kendi programi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    Onu bende biliyorum,Belki benzeri bir özellik Asus'ta da vardır diye düşündüm neden olmasın ki ? Dell'de mesela dalgalanmayı önleyen falan bir şeyler vardı belki diğer markalarda da benzeri bir şeyler vardır bizim bilmediğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 15 Eylül 2014; 18:33:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Onu bende biliyorum,Belki benzeri bir özellik Asus'ta da vardır diye düşündüm neden olmasın ki ? Dell'de mesela dalgalanmayı önleyen falan bir şeyler vardı belki diğer markalarda da benzeri bir şeyler vardır bizim bilmediğimiz.

Benim bildigim toshiba ve asusda yok, diger marka dizustulerden bi bilgim yok olup olmadigi konusunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeverGiveLife kullanıcısına yanıt
    Belki vardır diye açtım konuyu,senden başka bir Allah'ın kulu konuya cevap yazmadı,sanki yorum atmak paralı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.