Şimdi Ara

Notebook için en iyi antivirus programı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldğım notebookda norton 2006 var fakat 6 aylık brde maknyı kasar diye düşnyrum..önerebilecğğinz kullandğınız bi antivurs prgoramı varmı ? şimdiden herekesee tskrler

• kaspersky
  • bende notebook u aldığımda norton vardı ama hiç kastığını görmedim üzerine de tanımam hem nortonu kaldırması zor dur biraz. . .

bildiğim iyi antivirüsler kasper nod32 avast ama nortonu kaldırma bişi olmaz güzel oda
  • FAKAT 6 AYLIK PAKET BİTTĞNDE NE YAPCAĞZ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCLUSIVE

FAKAT 6 AYLIK PAKET BİTTĞNDE NE YAPCAĞZ....

yeniden satın alacan..
    Ama sanırım normalden daha ucuza alabiliyormuşsun
  • arkadaşlar birde kablosuz ağbğlantısı kopup kopup duryr sonra bağlı deil diyr ama çalşyr...bağlanrkende ağ adresi alnyr sinyal gücü mükmll diyr ama öle kalyr 5 dakka bynca ağ adresi alnyr diyr sonrada bağlı deil diyr
  • kaspersky kullanıyorum ben rahat norton vardı sildim onu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablosuz ağ sunucusuna çok mu uzak makine? belki ondandır bu kopukluk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCLUSIVE

arkadaşlar birde kablosuz ağbğlantısı kopup kopup duryr sonra bağlı deil diyr ama çalşyr...bağlanrkende ağ adresi alnyr sinyal gücü mükmll diyr ama öle kalyr 5 dakka bynca ağ adresi alnyr diyr sonrada bağlı deil diyr

WEP ya da WAP şifreleme sisteminden kaynaklananilir..
    WEP kullanmayı öneriyorlardı.Bende de kablosuz bağlantıda sorun oluyodu.
    WEP'e geçtim sorun kalktı.Teknik servis de öyle söylemişti zaten.Olmadı teknik servisle bi görüş..
  • evet yeri gelimşken bende sorsam nortonun süresi bitti nasıl yapıcam dostlarım ya 86 ytl bunun ücretsizi yokmuuu başka bir yolu yokmu??
  • ben bit defender kullanıyorum gayet de memnunum.
    kasmıyoda fazla.

norton varken ınim inim inliyodu alet.zaten onboard 32mb gidiyo ramden,480mb ile xp+norton hiç çekilmiyo
  • Virüs programları ne zamandan beri notebooklar için ayrı, masa üstüler için ayrı yapılmaya başladı ya? Çok geride kalmışız be...
  • bndede norton 2006 var , full ... gayet iyi çalışıyor , ares 24 saat açık olduğu için bütün antivirüsleri denedim , en sağlam norton 06 , günde 6-7 tane trojan block luyor .... kesinlikle virüs fln girmedi daha...ama 1gb ram olmadan çok zor kullanmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

bndede norton 2006 var , full ... gayet iyi çalışıyor , ares 24 saat açık olduğu için bütün antivirüsleri denedim , en sağlam norton 06 , günde 6-7 tane trojan block luyor .... kesinlikle virüs fln girmedi daha...ama 1gb ram olmadan çok zor kullanmak

bende norton kullandığım süre içinde hiç virüs yemedim makina tertemiz bu kasma işinide anlamış değilim. . .

norton çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 5 Temmuz 2006; 16:38:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maybera

bndede norton 2006 var , full ... gayet iyi çalışıyor , ares 24 saat açık olduğu için bütün antivirüsleri denedim , en sağlam norton 06 , günde 6-7 tane trojan block luyor .... kesinlikle virüs fln girmedi daha...ama 1gb ram olmadan çok zor kullanmak

e abicim sende de maşallah 1gb dual ram + core duo işlemci var!!! zaten norton onda da rahat çalışmıyacaksa symantec bıraksın bu işi

ama dediğin gibi 1gb dan aşağsında bayağ zor oluyo kullanması...
  • Avast iş görüyor be, hem beleş
  • norton 2006yı arştryrumda nette crackleri var kimi 396 kimi 50 mb kimi 270 hangsini indrcem peki varmı crack 2006 indiren ?
  • brde bu hp de recovery cd dye bi oly var güya kurtrma yapyr...arkadşlar kafama göre format cekmyckmiym ben bu pc de ...ne drvr var ne cd...kendi windwsmu yüklmk istyrum mecbrmym hpnn kurtarma cdsine hatta 2 adet dvdcne 2 dvdye sğyr maşşallh...ayrıca hardski bölmlemk istyrum nasl olcak mskleir videolrı atcak yedekleyek yer nerde bu pc de....biri bana şu recovery olayını anlatsın
  • bende avast var bi kasma sorunuda yok
  • kaspersky internet security kur...antivir, antispam,antihacker,antispy hepsi bi arada..tek program olarak çalıştığı için de kasmıyor...virüs yakalama konusunda süper..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.