Şimdi Ara

Notebook Harici ses kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar foruma baktım ama tam cevapları bulamadım bazı arkadaslar acmıslar benzer konuları ama fazla cevap gelmemiş notebook icin 5.1 harici ses kartı alıcam ve devamında da hoperlorleri tamamlıcam ses kartı icin harici olarak deneyimli kullanıcılardan tavsiyeler bekliyorum simdiden teşekkürler

• X-FI XTREME AUDIO NOTEBOOK PCMCIA Express creative ses kartı 7+1 10 numara ses kartı bu kartın üstüne harici ses kartı benim bildiğim kadarıyla yok.
  • M-Audio'dan, AudioPhile 24/96 USB, Fasttrack USB, Fasttrack Pro USB, Fasttrack Ultra USB, MobilePre USB, Creative'den Audigy 2zs Notebook ve X-fi Extreme Audio Notebook.. Bu Kartları İncelemenizi Tavsiye Ederim.
  • sanırım Audigy 2zs Notebook artık satılmıyo bicok yere baktım ama bulamadım
    peki X-fi Extreme Audio Notebook kullananlar varmı aranızda ve görüşleriniz nelerdir bu arada notebookumda sadece expresscard girişim var secenek olarak X-fi Extreme Audio Notebook modeline bağımlı kaldım sanırım
  • X-Fi Extreme Audio Notebook Film Performansı İyi Olan Bir Karttır ama Müzik İçin M-Audio'ları Tavsiye Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 20 Ağustos 2008; 0:26:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Kartı Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.