Bildirim
Notebook Harici ses kartı tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
X-FI XTREME AUDIO NOTEBOOK PCMCIA Express creative ses kartı 7+1 10 numara ses kartı bu kartın üstüne harici ses kartı benim bildiğim kadarıyla yok. -
M-Audio'dan, AudioPhile 24/96 USB, Fasttrack USB, Fasttrack Pro USB, Fasttrack Ultra USB, MobilePre USB, Creative'den Audigy 2zs Notebook ve X-fi Extreme Audio Notebook.. Bu Kartları İncelemenizi Tavsiye Ederim. -
sanırım Audigy 2zs Notebook artık satılmıyo bicok yere baktım ama bulamadım
peki X-fi Extreme Audio Notebook kullananlar varmı aranızda ve görüşleriniz nelerdir bu arada notebookumda sadece expresscard girişim var secenek olarak X-fi Extreme Audio Notebook modeline bağımlı kaldım sanırım -
X-Fi Extreme Audio Notebook Film Performansı İyi Olan Bir Karttır ama Müzik İçin M-Audio'ları Tavsiye Ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 20 Ağustos 2008; 0:26:20 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X