Şimdi Ara

NOTEBOOK (DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR) TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dizustu bilgisayar piyasasini uzun zamandir takip edemiyorum. bi arkadasim icin 1.500 YTL yada maksimum 2000 YTL civarinda bi cihaz onerirseniz sevinirim.

bilgisayari kullanicak kisi uzman degil sadece internet'e girip muzik dinlenicek arasira basit oyunlar oynanicak film vs.. izlenicek.

marka olarak basta HP, TOSHIBA, ASUS, DELL dusundum. Intel tabanli sistem onerirseniz iyi olur

• Dell Inspiron 6400 CS 11 kullanıyorum. Öneririm
  • Dell in harici x1400 ekran kartı olan modellerinin fiyatları oldukça uygun uzun süredir.

6400 AD11
    6400 CD63

Grameradam ın da önerdiği bu serinin üst seviyesi zaten.
  • bu cihaz icin fikriniz nedir ? Core2 Duo islemcili olmasini istiyorum..

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28969

bu arada konuyu yanlis yere actigimin da farkindayim dizustu bilgisayarlarla pek isim olmadigi icin buraya sormak uygun geldi aceleyle sonradan notebook grubunu farkettim ozur dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 19 Ağustos 2007; 15:44:39 >
  • Arkadaşlar toshiba A100-003 modelini almayı düşünüyorum ortalama 2400ytl oluyor sizce bu fiyata sistem uygun olur mu birde sistem sizce nasıl kullanışlı olur mu yorumlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkAslan

Arkadaşlar toshiba A100-003 modelini almayı düşünüyorum ortalama 2400ytl oluyor sizce bu fiyata sistem uygun olur mu birde sistem sizce nasıl kullanışlı olur mu yorumlarınızı bekliyorum.

Siz oyun oynamayı da düşünüyorsunuz galiba. Toshibanın 7600 lü modellerinin fiyat baya düştü ama eğer asıl amacınız oyun ise monster ın 8600 lü modellerine bakınız. Kullanımını bilemem ama oyun için oldukça güçlü sistemler.

Monster notebooklar

• quote:

Orjinalden alıntı: Matruşka

quote:

Orjinalden alıntı: TurkAslan

Arkadaşlar toshiba A100-003 modelini almayı düşünüyorum ortalama 2400ytl oluyor sizce bu fiyata sistem uygun olur mu birde sistem sizce nasıl kullanışlı olur mu yorumlarınızı bekliyorum.

Siz oyun oynamayı da düşünüyorsunuz galiba. Toshibanın 7600 lü modellerinin fiyat baya düştü ama eğer asıl amacınız oyun ise monster ın 8600 lü modellerine bakınız. Kullanımını bilemem ama oyun için oldukça güçlü sistemler.

Monster notebooklar

Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim.
    Arkadaşlar aranızda monsterın modellerini kullanan varmı teknik servis imkanı ne durumda bilgilendirirseniz sevinirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Notebook Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar dell inspiron 1520 almayı düşünüyorum tavsiye eder misisniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.