Samsung marka notebooktan çıkma cd-rom(Satılma nedeni notebook alındıktan 15 gün sonra cd-rw ihtiyacı olduktan emekliye ayrıldı) 0 gibi 50 lira
Sony Mzn-510 model net md.32x kopyalama hizi.Full kutu içerik(Md player, orjinal kulaklik, kablo kumanda, orjinal kilif, araç kaset adaptörü, araç kumandasi, araç sarj aleti, ev sarj aleti, optic kablo) car ready yani araç kullanimina hazir.Kutu üzerinde 1 adet kalem pil ile 56 saat dinlenebilir yaziyor ama sarjli piller ile bu süre 1,5 katina çikiyor.Ses kesilme diye bir olayi yokk.Çünkü sarkiyi roma atiyor ve romdan çaliyor.Sadece sarki degisecegi zaman disk dönüyor.1 disk 320 dakika ve 9 adet dolu diskide yaninda veriyorum.Tamir mamir olmadi.Ilk saghibiiyim.Ipod video alacagimdan satiliktir.Cihaz çok temiz.Merak edenler bakabilir.Fiyati 250 lira
Sony Ericsson mca-25 telefon kamerasi 15 lira tüm modelleri ile uyumludur.
US Robotics Wi-fi 4 portlu modem.Tam 1 yıl önce aldım ve sadece 3 ay kullandım.Full kutu içeriği ile beraber 0 ından ayırt edilemez.Fatura ve garanti var.
Gelelim alınığa cep telefonu arıyorum.Nokia 8910 8910i 8890 8850 ya da Sonyerisccon s700i takas öncelikli düşünüyorum ama üzerine nakitte verebilirim.
8910i var.. kapak yeni değiştirdim bikaç çizik oluştu ama 6515 hp telefon kullandıgımdan 2. hatımda olmadıngdan ep yattı.. geçen gün iç asansör- sarj soketi ve yayı vsde değişti.. istanbuldayım ama gönderebiliriz.. alet bikaç senelik tabiki ama sıfır gibi şuan herşyi değiştiğindne.. ürün kayıtlı.. s700i ile takasta edeiblirim hoşçakal..