Merhaba arkadaşlar i5 işlemci , 8gb ram , 2 gb ekran kartı olarak kardeşime notebook almayı düşünüyorum kendisi fırat üniv. yazılım mühendisliğini kazandı oyun amaçlı değil yazılım programlarını rahatça çalıştırabileceği bir notebook arıyorum marka olarak veya sizinde belirtmek istediğiniz özellik varsa belirtirseniz sevinirim
istedğin özellikleri değilde limitini yazsan daha iyi olur :) limitini yaz pc önereyim sana :)
quote:
Orijinalden alıntı: escape1903
Merhaba arkadaşlar i5 işlemci , 8gb ram , 2 gb ekran kartı olarak kardeşime notebook almayı düşünüyorum kendisi fırat üniv. yazılım mühendisliğini kazandı oyun amaçlı değil yazılım programlarını rahatça çalıştırabileceği bir notebook arıyorum marka olarak veya sizinde belirtmek istediğiniz özellik varsa belirtirseniz sevinirim
hocam belirtmiş olduğunuz özellikde bi sürü marka var ve fiyat farkıda var aralarında arkadaşın dediği gibi FİYAT belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilriz ama yinede bi kaç tavsiyede bulanabilirim size (VE ŞUNUDA UNUTMAYIN Bİ ÜRÜN ALIRKEN DAHA SONRA YÜKSELTMEK İSTERKEN ELDEN RAHATLIKLA ÇIKARTABİLECEĞİNİZ VE PİYASASI ABARTILI DÜŞMEYECEK ÜRÜNLER SEÇMELİSİNİZ İNSANLIK HALİDİR BU ONUN HARİCİNDE UMMADIĞINIZ ANDA SIKIŞIRSINIZ SATMA İHTİYACI DUYABİLİRSİNİZ BUNLARI DÜŞÜNEREKDEN HAREKET ETMELİSİNİZ) Öncelikle; -Lenovo -Toshıba -Sony -Msı bu 4 markadan şaşmayacaksın hem kalite bakımından hem servis ve teknik destek bakımından 4 4 lük hizmet kaliteleri var. ve size 3 4 tane alternatif link vereyim bakın bunlara