Şimdi Ara

Notebook Alacağım ama Hiçbir Bilgim Yok Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarhem dolar biraz düştü hemde kdv ler azaldı bundan dolayı notebook(laptop) almak istiyorum.ama hiç bir bilgim yok bu konu hakkında.şimdi benim laptopdaki amacaım
    1)genelde internete girilecek
    2)oyunda oynanacak yani tatminkar olmalı oyun konusunda
    3)fullhd tv var hdmi ile bağlantı olursa güzel olur

işte bunlar yapılacak laptopta.şimdi hangi markaya öncelik vereyim bilmiyorum.1200 ve altında olması lazım.tavsiyelerinizi bekliyorum ona göre liste yapıp haftasonu hepsine bakmaya gideceğim.
    şimdiden teşekkür ederim.

• netbook almanı tavsiye ederim.bende 2 tane netbook varphotoshop olsunoyunlar olsun hiç bi sıkıntı çekmezsin.bende kız arkadaşıma alcam bu ara bi notebook.büyük ihtimal bu olcak alet
    DELL INSPIRON 1545 DUAL CORE T4200 2Ghz 4GB 320GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 42H4C
    sen nerde oturuyosun izmirse sana bilgisayar çarşısının fiyatlarını yollarım.salı ordayım
  • cevabın için saol kardeşim netbook dediğin şey nasıl birşey.ve bursada oturuyorum:)
  • NetBook küçük dizüstü bilgisayarlara verilen addır.

Asus EEPC, MSI Wind, Casper Mini Book, Datron Mobee, Acer Aspire One vs.. isimleriyle piyasaya sunulan, genelde intel'in atom işlemcilerini barındıran, hafıza şekli çoğunlukla ssd disc şeklinde olan küçük dizüstü bilgisayarlara verilen isim. 10 inch veya daha küçük boyutta lcd ekrana sahip olup genelde optik sürücü olmadan satılırlar. Sistem olarak linux veya Windows XP işletim sistemini kullanmakla beraber daha çok internet kullanımı ve küçük boyutları nedeniyle daha çok taşınabilir olmaları nedeniyle bu tür bilişim ürünleri ilk kez intel firması tarafından şubat 2008 tarihinde bu isimle anılmaya başlanmıştır.
    Ya k. bakmayın yanlışlıkla telefon resmi eklemişim internette sorun vardı bende acaba onu yükleyecek mi dedim yüklemiş bende anlamadım,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan6894 -- 10 Nisan 2009; 19:16:47 >

• saolasın arkadaşım.ama artık kesin notebook almak istiyorum.çünkü ekranında büyükolması lazım.
    bekliyorum..
  • yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.