Arkadaşlar öncelikle belirteyim ben de yıllardır bilgisayar tamiri yapıyorum fakat entegre çip değişimi gibi işlemler yapmadım. kendi şahsi notebook um acer 5739G geçen günlerde bir iki sefer kendiliğinden kapanmış ben başında yokken. bilgisayarın her zaman kontrolleri bakımı temizliği termal macunları filan yenilerim. ısınma problemi hiç yaşamadım desem yeri var. fakat 5 6 gün önce kullanırken bir anda kapandı power tuşuna bastm herhangi bi tepki vermedi. şarjdan çikardım yine bi tepki vermedi. batarya söktüm yine bi tepki yok. ikisini de taktım yine bi tepki olmayınca bilgisayarı komple söktüm tekrar kontrol ederek geri topladım. ne yanık kokusu ne de başka bişey yoktu. tabi sorun devam etti. kafamı kurcalayan kısım şöyle power tuşuna 3 saniye basılı tutarsam 2 saniyelik bi elektrik geliyor ve kapanıyor. ayrıca ben adaptörü taktığımda şarj olma ışıği da yanıyor. bilgisi olan arkadaşlardan yorumlarını istiyorum.
not: Lütfen benim bilgisayarıma da böyle olmuştu şurası bozulmuştu şu kadara yaptırmıştım gibi yorumlar yapmayınız. bilen varsa yorumlasın ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme