Şimdi Ara

Notebook'a 1 gb Ram takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    intel pentium m processor 1.73 Ghz 797Mhz işlemci,
    480 mb ram,
    ati radeon express 200M 128 mb paylaşımlı ekran kartı var.
    Rome Total War, Civ IV, NFS Underground gibi oyunlarda çoğunlukla takılma yaşıyorum. sizce ram'e 1 gb katkı yaparsam bu takılmaların önüne nekadar geçebilirim? (diğer parçaları yükseltmek elimde değil)

Orjinalden alıntı: silvius

bendeki LG LE50 notebookda
    intel pentium m processor 1.73 Ghz 797Mhz işlemci,
    480 mb ram,
    ati radeon express 200M 128 mb paylaşımlı ekran kartı var.
    Rome Total War, Civ IV, NFS Underground gibi oyunlarda çoğunlukla takılma yaşıyorum. sizce ram'e 1 gb katkı yaparsam bu takılmaların önüne nekadar geçebilirim? (diğer parçaları yükseltmek elimde değil)

ayarları yükseltmessen kesinlikle takılmadan oynarsın,nfs ram isteyen bir oyun,diğerleri için bilmiyorum tabi ama ram çok iyidir imzamda var
    ama bunu notebook bölümüne aç istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgatelli -- 13 Ağustos 2006; 12:28:12 >
    Allah yalnız renkleri yaratmış ve onları ayırt edecek, görecek gözleri yaratmamış olsaydı bu renkler neye yarayacaktı? Renkleri ve gözleri yaratıp da ışığı yaratmasaydı renkler ve gözler neye yarayacaktı? Bu üç şeyi birbiri için yaratmış olan kimdir? Bu eşsiz birliğin yaratıcısı kimdir? . (epiktetos)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    p4 3 ghz 1.5 GB RAM 320 GB HDD
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.