Bildirim
note2 orjinal recovery'e dönme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Orjinal recovery'yi niye kurmak istiyorsunuz? -
odinle sıfırdan rom atmak :// veya xda dan bak stock cwm varsa flaşlarsın -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Orjinal recovery'yi niye kurmak istiyorsunuz?
hocam cihazım paralel İthalat ancak ilk aldığımda rom attım imei uçtu nedenini anlamadım türlü türlü romlar denedim ama geri getiremedim. bende servise verdim tekrar imei yazdılar şimdi cihazım rootlu 2 adet performans güncellemesi geldi ama. güncelleme yapamıyorum rootu kaldırıp triangle away ile sıfırlayip güncelleme yapacağım ama triangle away ile sıfırlarken hata veriyor stok recovery istiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Orjinal recovery'yi niye kurmak istiyorsunuz?
hocam cihazım paralel İthalat ancak ilk aldığımda rom attım imei uçtu nedenini anlamadım türlü türlü romlar denedim ama geri getiremedim. bende servise verdim tekrar imei yazdılar şimdi cihazım rootlu 2 adet performans güncellemesi geldi ama. güncelleme yapamıyorum rootu kaldırıp triangle away ile sıfırlayip güncelleme yapacağım ama triangle away ile sıfırlarken hata veriyor stok recovery istiyor
Stock recovery'yi kursanız bile, sistem "Cihazınız modifiye edildi" bahanesi ile güncellemeyecektir. Bunu geri çevirmenin tek yolu ise Odin'den stock ROM'u yüklemek.
Aşağıdaki linkini verdiğim stock ROM'da bütün güncelleştirmeler yüklü olarak geliyor. Yani bunu Odin (3.07) ile yüklerseniz cihazınız olabilecek en güncel duruma gelir;
http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30559
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X