Şimdi Ara

note2 orjinal recovery'e dönme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • note2 orjinal recovery'e dönmek istiyorum şu an mevcut olarak fransa 4.4.2 yi kullanıyorum odin ile sıfırdan rom atmak. dışında herhangi bir yol ile orjinal recovery'e dönmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Orjinal recovery'yi niye kurmak istiyorsunuz?
  • odinle sıfırdan rom atmak :// veya xda dan bak stock cwm varsa flaşlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

hocam cihazım paralel İthalat ancak ilk aldığımda rom attım imei uçtu nedenini anlamadım türlü türlü romlar denedim ama geri getiremedim. bende servise verdim tekrar imei yazdılar şimdi cihazım rootlu 2 adet performans güncellemesi geldi ama. güncelleme yapamıyorum rootu kaldırıp triangle away ile sıfırlayip güncelleme yapacağım ama triangle away ile sıfırlarken hata veriyor stok recovery istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

hocam cihazım paralel İthalat ancak ilk aldığımda rom attım imei uçtu nedenini anlamadım türlü türlü romlar denedim ama geri getiremedim. bende servise verdim tekrar imei yazdılar şimdi cihazım rootlu 2 adet performans güncellemesi geldi ama. güncelleme yapamıyorum rootu kaldırıp triangle away ile sıfırlayip güncelleme yapacağım ama triangle away ile sıfırlarken hata veriyor stok recovery istiyor

Stock recovery'yi kursanız bile, sistem "Cihazınız modifiye edildi" bahanesi ile güncellemeyecektir. Bunu geri çevirmenin tek yolu ise Odin'den stock ROM'u yüklemek.

Aşağıdaki linkini verdiğim stock ROM'da bütün güncelleştirmeler yüklü olarak geliyor. Yani bunu Odin (3.07) ile yüklerseniz cihazınız olabilecek en güncel duruma gelir;

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=30559

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.