Şimdi Ara

note pro da video izlerken sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar samsung note pro tabletimi alalı çok kısa süre oldu. 1-2 gündür ekranda video oynatmak istediğimde sanki tv lerde yayın düzgün olmaz da çizgiler gelir ya aralıklarla işte ona benzer bir şeyler oluyor. Ardından ekran kararıyor ve sadece ses geliyor, görüntü olmuyor. Bu problem youtube dan izlerken de öyle, cihaza yüklediklerimde de. Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaneolaki -- 6 Aralık 2014; 21:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cellat_erdem

Merhaba arkadaşlar samsung note pro tabletimi alalı çok kısa süre oldu. 1-2 gündür ekranda video oynatmak istediĞ?imde sanki tv lerde yayın düzgün olmaz da çizgiler gelir ya aralıklarla işte ona benzer bir şeyler oluyor. Ardından ekran kararıyor ve sadece ses geliyor, görüntü olmuyor. Bu problem youtube dan izlerken de öyle, cihaza yüklediklerimde de. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Videoda problem olmadıgından emin misin. Mesela sıkıntılı görünen bir videonun linkini yazar mısın. biz de kendi tabletimizde bi izleyelim.
  • Çok teşekkürler. 3-4 video da denedim. Hep aynı sonucu aldım. Kapatıp açınca düzeldi ama ertesi gün yine yaptı. Donanımsal bir sorundan korktum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ã?ok teşekkürler. 3-4 video da denedim. Hep aynı sonucu aldım. Kapatıp açınca düzeldi ama ertesi gün yine yaptı. Donanımsal bir sorundan korktum

Anlattıkların umarım sadece yazılımla ilgilidir. Aldığın yere göstermeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmaok

quote:

Ã?ok teşekkürler. 3-4 video da denedim. Hep aynı sonucu aldım. Kapatıp açınca düzeldi ama ertesi gün yine yaptı. Donanımsal bir sorundan korktum

Anlattıkların umarım sadece yazılımla ilgilidir. Aldığın yere göstermeni tavsiye ederim. Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim
  • Merhaba,
    Kendi video oynatıcısından codec olarak memnum olmadığım için MX Player ve onun codec uygulamasını yükledim. En son 2 ay kadar önce aynı sorunlar bende de oluyordu. MX Player Codec güncellemesi sonrasında sorun kalmadı.
    Açıkcası ben hep codek uygulamasından şüphelenmiştim. Sizde bu uygulama yüklü değil sanırım.
    Ama yazılım tabanlı bir hata olduğu kesin.
    Bu arada Lolipop güncellemesi geldi mi bilginiz var mı?
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt1903

Merhaba,
    Kendi video oynatıcısından codec olarak memnum olmadığım için MX Player ve onun codec uygulamasını yükledim. En son 2 ay kadar önce aynı sorunlar bende de oluyordu. MX Player Codec güncellemesi sonrasında sorun kalmadı.
    Açıkcası ben hep codek uygulamasından şüphelenmiştim. Sizde bu uygulama yüklü değil sanırım.
    Ama yazılım tabanlı bir hata olduğu kesin.
    Bu arada Lolipop güncellemesi geldi mi bilginiz var mı?
    teşekkürler

cevabınız için teşekkür ederim 1-2 gün önce bende mx player kurdum herhangi bir problem yok şimdilik, çok teşekkürler. lolipop daha bizim için çıkmadı 2015 in ilk aylarında bekleniyor. Ama sandığım kadarıyla diğer cihazlara da gelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.