Şimdi Ara

NOTE II ORJİNAL ROM ŞEBEKE HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Note II cihazımı bir ay önce Turkcell İletişim Merkezinden kontratlı ödeme seçeneği ile satın aldım. Aldığımdan beridir telefonun uyarısıyla gelen sadece legal güncellemeleri aldım. Bunun dışında bir yükleme yapmadım. Ancak son bir haftadır telefondan hiç bir şekilde görüşme yapamıyorum. Arada kısa süreliğine gelip tekrar gidiyor. Aynı zamanda internet bağlantımda yok tabi. Operatörle yaptığım görüşmelerde bulunduğum bölgenin baz istasyonlarında herhangi bir sorun veya çalışma olmadığını söylediler. Keza çevremdeki aynı operatörü kullananan kişilerdede böyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca hattımı başka bir cihaza taktığımda arama ve internet problemi yok. Başka bir hattı benim cihazıma taktığımda aynı sorun tekrar geliyor. Yani bu sorunun operatörle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bunun dışında bulunduğum bölgedeki servise telefonu götürdüm. Yazılımı tamamen kaldırıp tekrar yüklediklerini söylediler. Servisteyken denedik ve hatta bir görüşme yaptık fakat 10 dakika sonra şebeke bir daha gitti ve dönmedi. Tekrar servise götürmeyi düşünüyorum fakat aynı şeyi tekrar yaşamakta istemiyorum. İnternette yapmış olduğum araştırmalarda bu sorun genelde custom romlarda ve klon imeilerde yaşanıyormuş. İmei kontrol ettim orjinal. Yardımcı olabilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ÖNERİLMİŞ TAVSİYELER:

1- Telefonu resetleyin.

2- Pin kodunu kaldırıp tekrar deneyin.

3- Custom Rom Yükleyin(Telefonu garanti dışı bıraktığından denenmedi).

• Stock romu yükleyin odin ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.