Şimdi Ara

Note EDGE kullananlar Fikirleriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Note edge almayı düşünüyorum kullananlara bir sorum

Telefon incelemeleri malum 4.4 kitkat ile yapıldı ve şuan sanırım 5.0.1 veya 5.1 aldı telefon bu güncellemeler ile;
    1) kamera deklanşörü halen edge ekranında mı?
    2) edge ekranında farklı uygulamalar yenilikler var mı?
    3) pil tüketimi nasıl

Ha bu arada kullananlardan bizzat yorumlarını bekliyorum hatta en önemlisi edge ekranı ve kasa arasında açıklık var deniliyor bununla ilgili deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Büyütülecek bişey mi? Ve birde klavyede temassızlık gibi şeyler oluyomuş şişme yapıyomuş bunu yaşayan var mı abartı mı?
    Kısaca deneyimleriniz arkadaşlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normal note 4 de alabilirsin yada g4 al daha güncel
  • patren kullanıcısına yanıt
    Edge ekranı hoşuma gidiyo hocam not 4 almam o yüzden lg içinde parmak izi okuyucu yok o yüzden aklım edge de

• Bence note 4 al o kavisli ekran hiç güzel durmuyor elden kayıp düşürmeye çok müsait,birde sd805 kullanıyor note4'de exynos 5433 var 805'e oranla biraz daha iyi birde edge modelinde sanırsam wolfson ses çipi bulunmuyor
  • Hocam aslında en önemli nokta kamera ekran ram ve kasa kalitesi

G4 de metal kasa ve parmak ixi okuyucu olsa direk onu alcamda yok ekran da led değil parlaklığını pek sevmedim samsung un amoled daha güzel lg nin artısı yok mu var tabiki ön kamera daha iyi ve işlemci iyi ancak ben zaten kamera ve sosyal ağları kullanan biri olarak ram ve ortalama ni işlemci bile yeter gözüyls bakıyorum ki bana 801 ac bile olsa yetecekken 805 var o hayli hayli yeter

• O parmak izi okuyucu pek kullanışlı değil ben yukarıdan aşağı doğru kaydırırken ekranda büyük olduğu için bazen zorlanıyorum anca iki elle yapılınca kolay oluyor
  • Şu sony z5 compact bi gelsin bakalım eğer yine hayal kırıklığı olursa ben yine lg samsunga döncem iphone htc sony devri komple biter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG v10'a bakın onda parmak izi okuyucu var
  • O fiyatlara çıktıktan sonra z5 premium varda fiyat bandı yüksek ben en baba 1800 diyodm onu bile denkleştiremezsem alpha veya z3 compact alırım

• Kesinlikle M9 Sormak İstediğiniz Birşey Olursa Pm Atabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

2 aylık note edge kullanıcısı olarak yazıyorum. Performans, ekran, kamera, kalem özelliği vb. gibi hususlarda sıkıntı yok. Amaaaa ekran da boşluk var ve bastırınca çıtırtı şeklinde ses çıkmaya başladı, android sistem bazen kilitleniyor, edge ekranı kapatmak mümkün değil ki verus marka 80 TL lik kılıf aldığım halde. Hele birde eşek yükü ile para verdiğim telefonun elime oturmaması ve her an düşecekmiş hissi vermesi ayrı dert...
  • Hocam ram in ortalama kullanımı ne kadar telefonun genelde samsung telefonlar htc sony gibi telefonlara oranla fazla ram tüketir ama sizde nasıl durum

• Selamlar.

Ram durumu sürekli 2.71/2.25 oranında. Yani tam 3 Gb göstermediği gibi sürekli de 2.25 gb harcıyor standby da bile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.