Şimdi Ara

Note 8 bekleyen kaç kişiyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben sabırsızlıkla Galaxy Note 8'i beklemekteyim. Bu başlık altında bilgileri duyumları fiyatları paylaşıp fikir alışverişinde bulunabilriz..

Saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: KARDANADAM34

Merhabalar dostlar,

Ben sabırsızlıkla Galaxy Note 8'i beklemekteyim. Bu başlık altında bilgileri duyumları fiyatları paylaşıp fikir alışverişinde bulunabilriz..

Saygılar

Özellikleri filan belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Merhabalar dostlar,

Saygılar

Özellikleri filan belli mi?
    herşey belli cihaz tanıtıldı 7 mayısta 700 800 gibi bir düzeyde gelecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: andro2.3.7

kaynak gösterebilir misiniz?
    facebookdan sordum samsunga net bir tarih veremediler..
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-galaxy-note-n5110-16gb-8-beyaz-tablet/productDetails.aspx?productId=bd600205&categoryId=3008012

2 mayısta hepsiburada da ve bence hiç beklemeyin şimdiye kadar on sipariş vermediyseniz.sadece wifi li model 999 tl wifi+3g lı model 1290 tl.

Tabi bu hepsiburada nin fiyatı adamlar note 10.1 fiyatına satmaya çalışıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 1 Mayıs 2013; 1:12:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

quote:

kaynak gösterebilir misiniz?
    facebookdan sordum samsunga net bir tarih veremediler..

teknosaya gelecek forumda söylenmişti
  • avustralyadan 10 gun sonra akrabalar gelecek birtane istedim,550 dolar deyince vazgectim,basligin acilmasi iyi olmus kendimi yanliz saniyordum.
  • Forumda bir arkadaş note 8 aldığını ancak telefon özelliğinin çalışmadığını yazmış..
    Konu hakkında bilgisi olan var mı dostlar ?
  • quote:

Forumda bir arkadaş note 8 aldığını ancak telefon özelliğinin çalışmadığını yazmış..
    Konu hakkında bilgisi olan var mı dostlar ?
    Evet Bugün KVK Cihazı Yolladı N5105 Kodu ile Geldi Cihaz.... Yine Ben N8005'i Denemiştim Dünyada Kimse Açmamışken Telefon Özelliğini Buda Aynı Kadere Mahkum Olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

Evet Bugün KVK Cihazı Yolladı N5105 Kodu ile Geldi Cihaz.... Yine Ben N8005'i Denemiştim Dünyada Kimse Açmamışken Telefon Özelliğini Buda Aynı Kadere Mahkum Olacak...

Yani telefon özelliği olmayacak mı diyorsunuz hocam ? Bu bütün hayallerimin suya düştüğü andır..Zira hem telefon (tabiki BT headset ile) hemde tablet olarak kullanabileceğim için sabırsızlıkla bekliyordum Note 8 i..
  • quote:

quote:

Yani telefon özelliği olmayacak mı diyorsunuz hocam ? Bu bütün hayallerimin suya düştüğü andır..Zira hem telefon (tabiki BT headset ile) hemde tablet olarak kullanabileceğim için sabırsızlıkla bekliyordum Note 8 i..

Alıntıları Göster
    Sanırım Samsung'un sonu 10la biten modelleri sadece wifi; 05le biten modelleri 3g+ wifi ; 00la biten modelleri ise 3g+wifi+telefon görüşmesi özellikli oluyor. Fakat telefon görüşmesi özellikli olanlar değil de diğerleri Türkiye'e geliyor. 05 sonlu cihazlarda rom üzerindeki değişikliklerle telefon görüşmesi yapılabiliyor.Ama bu sefer de garanti kapsamından çıkıyor.
    Avustralya da 550 dolar olması garip, bu 550 Avustralya doları olabilir.Amazon.com 2 farklı fiyat var,bir tanesi 398 bir tanesi de 1180 dolar.

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Note-16GB-White/dp/B00BQH8UEY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367504181&sr=8-1&keywords=samsung+galaxy+note+8.0

http://www.amazon.com/Samsung-Factory-Unlocked-Gt-n5100-Shipping/dp/B00BM3HV92/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1367504181&sr=8-3&keywords=samsung+galaxy+note+8.0

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrokaan

Sanırım Samsung'un sonu 10la biten modelleri sadece wifi; 05le biten modelleri 3g+ wifi ; 00la biten modelleri ise 3g+wifi+telefon görüşmesi özellikli oluyor. Fakat telefon görüşmesi özellikli olanlar değil de diğerleri Türkiye'e geliyor. 05 sonlu cihazlarda rom üzerindeki değişikliklerle telefon görüşmesi yapılabiliyor.Ama bu sefer de garanti kapsamından çıkıyor.
    Avustralya da 550 dolar olması garip, bu 550 Avustralya doları olabilir.Amazon.com 2 farklı fiyat var,bir tanesi 398 bir tanesi de 1180 dolar.

http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-Note-16GB-White/dp/B00BQH8UEY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1367504181&sr=8-1&keywords=samsung+galaxy+note+8.0

http://www.amazon.com/Samsung-Factory-Unlocked-Gt-n5100-Shipping/dp/B00BM3HV92/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1367504181&sr=8-3&keywords=samsung+galaxy+note+8.0

http://www.andronova.net/tag/gt-n5110/

bu sitede 05 ile bitene 3g+lte+wifi demiş sanırım.dogrusu hangisi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: forumland

quote:

Orijinalden alıntı: elektrokaan

http://www.andronova.net/tag/gt-n5110/

bu sitede 05 ile bitene 3g+lte+wifi demiş sanırım.dogrusu hangisi acaba?

Alıntıları Göster
    550 avustralya doları (1,86 tl) usa dolarından daha yüksek.samsung avustralya facebook sitesinde 459 dolar diye bir yazı gördüm bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaseyfi -- 2 Mayıs 2013; 22:16:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: babaseyfi

550 avustralya doları (1,86 tl) usa dolarından daha yüksek.samsung avustralya facebook sitesinde 459 dolar diye bir yazı gördüm bakalım.

Alıntıları Göster
    ben de merakla bekliyorum.

arkadaşların dedikleri gibi keşke telefon aktiviteli gelse 3Gli cihazı alabilsek.

büyük ihtimal yine telefon özelliği sadece vergi probleminden sıyırmak için uydurukça kapatılmış bir şekilde gelecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatoon

ben de merakla bekliyorum.

arkadaşların dedikleri gibi keşke telefon aktiviteli gelse 3Gli cihazı alabilsek.

büyük ihtimal yine telefon özelliği sadece vergi probleminden sıyırmak için uydurukça kapatılmış bir şekilde gelecek...

Alıntıları Göster
    bütçe bellimi fiyat ne oalcak hbrnz varmıdır
  • Peki dostlar yani bu durumda o gorsellerde gordugumuz ahizeli model TR ye hic gelmeyecek mi bu durumda ?
  • Cihaz var bende ahizesi var yazilim attim telefon simgesi geldi ama gorusme yapamiyor su anda kernel dosyasi lazim...
  • quote:

Cihaz var bende ahizesi var yazilim attim telefon simgesi geldi ama gorusme yapamiyor su anda kernel dosyasi lazim...

dostum selamlar,
    Cihazı iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. Eğer mümkünse tabletinizi nereden ve ne kadara aldığınızı söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Cihaz var bende ahizesi var yazilim attim telefon simgesi geldi ama gorusme yapamiyor su anda kernel dosyasi lazim...

Lte ozelligi var mi ?
  • quote:

quote:

dostum selamlar,
    Cihazı iyi günlerde kullanmanızı temenni ederim. Eğer mümkünse tabletinizi nereden ve ne kadara aldığınızı söyleyebilir misiniz ?

Zaten Kendi Dükkanım Var..

Kvk-Genpa-Başarı-Netcell-Mobiltel-Telpa Bayisiyim Zaten

Satış 1250tl civarı....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.