Şimdi Ara

Note 7 krizi ne oldu? Note 7 geri dönecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Note 7 krizi ne oldu? Aramizda hala note 7 kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam cihaz çok beğenilmisti.ilk çıktığı zaman Almanyadan coral bluesini aldım söylentiler cikinca iade ettik parasını aldık.Lakin note 7 baya karalandi.Suandada titizlikle s8 s8 plus üzerinde çalışıyorlar o karalamadan aklanmak için egerki s8 beklenildiği gibi çıkıp sükse yaparsa bir sure sonra note 7 değilde başka ad üzerinden çıkarabilirler gibime geliyor.hali hazırda sorunu düzeltip s8 diye note 7 yi çıkarsinlar koşa koşa alirim.tum note serisi elimden geçti note 7 ler ucunca kaldık note 5e umarım bu seri bitmez.note candır.

• enes1516 kullanıcısına yanıt
    Birecegini hic sanmıyorum. Samsung bu seriyle bircok ilki sektore gerirdi.

1) buyuk ekranli telefon kullaniminin yayginlasmasini sagladi

2) kalem ile buyuk ekranin nasil islevsel olabilecegini kanitladi

3) esneklik ile kullanim aliskanliklarin degisebilecegini gosterdi.

Zaten baska bir firma kalemli cihaz yretmiyor. Lgnin stylus serisi var ama o noteun yaninda oyuncak kalir. Sanirim kalem ile ilgili patentler samsungta. O yuzden diger firmalar bu ozellikte bir kalemli telefon üretmiyorlar.

Note serisi bitmez,bitemez. Androidde alinabilecek tek seri note serisidir. Apple yine kibirli hallerine devam ederse, sonraki cihazim note olur. Kisa sureli bir note 4 maceram olmustu, cok memnun kalmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Birecegini hic sanmıyorum. Samsung bu seriyle bircok ilki sektore gerirdi.

1) buyuk ekranli telefon kullaniminin yayginlasmasini sagladi

2) kalem ile buyuk ekranin nasil islevsel olabilecegini kanitladi

3) esneklik ile kullanim aliskanliklarin degisebilecegini gosterdi.

Zaten baska bir firma kalemli cihaz yretmiyor. Lgnin stylus serisi var ama o noteun yaninda oyuncak kalir. Sanirim kalem ile ilgili patentler samsungta. O yuzden diger firmalar bu ozellikte bir kalemli telefon üretmiyorlar.

Note serisi bitmez,bitemez. Androidde alinabilecek tek seri note serisidir. Apple yine kibirli hallerine devam ederse, sonraki cihazim note olur. Kisa sureli bir note 4 maceram olmustu, cok memnun kalmistim.

Aynen hocam çünkü note larda s serisiyle aynı donanım olduğu halde daha akıcı çalıştığını gördüm ne bileyim biterse eğer çok üzülürüm yani note 7 bir çok apple kullanicisinin bile hoşuna gitmişti ama o fiyasko olunca işler değişti.Beklentim benimde devam etmesi şuanda note 5 bile harika bir çok markadan kaliteli.İstedikleri kadar donanım koysunlar diğer markalar tat vermiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.