Şimdi Ara

Note 4 vs iPhone 6 Çok acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende note 4 var. Ancak iPhone 6 16 gb ile takas etmek istiyorum. sahibinden.com da birçok telefona baktım ve birçoğuna da takas mesajı yolladım. Benim cihazım garantili 8 aylık. Bugün takas mesajı attığım bir kişi bana dönüş yaptı. Paraya acil ihtiyacı olduğu için teklifimi kabul edebileceğini söyledi. Arkadaşın cihazının kutusu faturası vs yokmuş. Sadece şarj aleti varmış. Kulaklığını sordum. Cevap vermedi. Bi de ahizeden bazen ses kesikliği yaşanıyormuş. Çözüm olarak sesi hoparlöre veriyorum dedi. Yaptırma parası olarak bir telefoncuya sorduğunu 100 150 tl tuttuğunu söyledi. Normalde bu sorun ilan açıklamasında yazmıyor yeni keşfetmiş. Ben en başta üste 300 tl veririm dedim. Öğrenciyim en yüksek bütçem şuanlık bu kadar. sahibinden.com ilanı linkini vereyim:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-cok-acil-16gb-gold-269507414/detay/

Şimdi soracaklarım var size tabiki. Bu cihaza bu para verilir mi? Bu cihazı veya herhangi bir ikinci el iphone alırken nelere dikkat etmeliyiz?
    Kutu fatura yok diyor ama garantisi var diyor. Sadece imei no ile garanti geçerli olur mu fatura kutu olmadan?
    Bu satan kişi whatsapp profil resmine içkili bira içerken resim koymuş. Ben pek güvenemedim. Siz de ilana bakar mısınız? Bana yardımcı olur musunuz?
    Konuyu gören cevap yazan yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• Yorumunuz için teşekkür ederim. Bakalım hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102294204&p=1#102294204

• heathrow never sleeps H kullanıcısına yanıt
    Attığınız linki inceledim. Çok Yararlı olmuş. Yardımınız için çok teşekkür ederim sağolun. Bir çok kişi bakarken çok dikkatli ol diyor. Yarın bakarken o zman linkteki her şeyi kontrol edeyim.

• Arkadaşlar bugün bakmaya gitmedim telefona. Sonuçta herkes kutusuz faturasiz cihaz alma deyince ben de vazgeçtim. İyi yapmışım de mi? Bundan sonra belki başka cihazlara bakarım.

• Fatura kutu tabiki çok önemli ama garanti daha da önemli en azından 2-3 aylık garanti olmalı bence.
  • robustt kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Ama kutu faturada önemli tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.