Şimdi Ara

Note 4 mü i6'mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güney korede note 5 hazır piyasaya sürülmeyi bekliyor.Şimdi al 1 ay sonra 900 lira vereyim.Son derece realistim.
  • Hala bi yerlerde Samsung mu apple mi var :(
    (bir arkadaş iki haftada yandaki çerçevenin renk değiştirdiğini söyledi -Note 4 beyaz-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

Samsungun malzeme kalitesi dandik. Ben androidli telefona geçeceğim ama samsung almam kesinlikle. Kasada gıcırtı boyaların soyulması tırı vırı rezil telefonlar yapıyorlar... Note malzeme kaltesi nasıl bilmem ama samsungsa dandiktir önyargısı oluştu bir kere bende.

Androidin en başarılı telefonu samsung. Note 4 abd'de peynir ekmek gibi satıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Güney korede note 5 hazır piyasaya sürülmeyi bekliyor.Şimdi al 1 ay sonra 900 lira vereyim.Son derece realistim.

Tamam sallayacaksınız da bari isabetli sallayın Kore'de hazırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Samsungun malzeme kalitesi dandik. Ben androidli telefona geçeceğim ama samsung almam kesinlikle. Kasada gıcırtı boyaların soyulması tırı vırı rezil telefonlar yapıyorlar... Note malzeme kaltesi nasıl bilmem ama samsungsa dandiktir önyargısı oluştu bir kere bende.

Güldürmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

quote:

Güldürmedi

Elinde aksini gösteren rakam varsa göster beraber gülelim. Abd'li arkadaşlarım note serisine bayılıyorlar ve çok sattığını söylüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: Dilbilen

Güney korede note 5 hazır piyasaya sürülmeyi bekliyor.Şimdi al 1 ay sonra 900 lira vereyim.Son derece realistim.

Tamam sallayacaksınız da bari isabetli sallayın Kore'de hazırmış.

Salladığımı nerden biliyorsunuz? Ayrıca sallamak nedir? Benim Güney Kore'de Samsung şirketinde çalışan çok yakın ahbaplarımın olmadığını nerden biliyorsunuz ? Cevabınızı merakla bekliyorum.

• quote:

quote:

şu an masamın üstünde galaxy s3 var.. Sahibiyim kötülemeye hakkım var.. Boşa fan filan demeyin sahibi olarak konusuyorum.. Bugün aldım ama para vermedim. Yani para vermem satın almam lafımı yemedim. İlk izlenimlerimi söyleyeyim: kamera çıktıgı zamana göre çok güzel, ekran iyi malzeme kalitesi çok kötü... İphone dan sonra leğen gibi geldi plastiği.. s4 ve s5 de de pek bişey değiştigini zannetmiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş iphone lazımsa 16 gb gold var elimde 2400e bırakırım ekranda ölü pixel var çizilirse kırılırsa yada canın farklı renk kullanmak isterse sorgusuz sualsiz apple storeda değişim yapsbilirsin

• Bu seriler böyleyse note 4 de aynıdır... Yani leğen plastiği...

• İphone 6 plus 128 gb tan örnek vereyim
    Bu cihaz 5 yıl güncelleme alacak
    6 yıl kullan (apple ürünleri çok dayanıklıdır rahat kullanırsınız 6 yıl) 6. Yılın sonunda 3200 e aldığın telefonu 1250 ye sat.

Ancak beklerim dersen ''s'' li seriyi beklr daha dayanıklı olur her zaman.

Ben 2011 den beri 4s i kullanıyorum daha hiçbir arızası birşeyi yok. 2-3 sene dahada satmam zaten. Tek kusuru ios 8 ile yavaşladı ama 8.2 final ile tekrar hızlanacaktır. Genelde ekşmde çıkan yazılım şubat sonu gibi stabilleliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD82B0187 -- 10 Aralık 2014; 22:47:19 >
  • Sony Xperia Z3 de iyi telefon, batarya performansı, 9 saat civarı ekran kullanım süresi gayet iyi bence..
    iPhone 6 plus'ın aliminyum kasa yüzünden biraz deforme olma riski var.
    Hafif bir eğilme bile olsa, ekran oynama yapabilir. Tabi gidip değiştirirsiniz ama can sıkıcı bence..

• frux kullanıcısına yanıt
    Telefon bükülmüyorki.
    Ben dar pantolonla kullanıyorum Acımıyorum valla öküz gibi çıkarıyorum telefonu cebimden. Sapasağlam telefon valla
  • quote:

note 3 şuan 1000 tl'ye -belki daha ucuzu bile vardır- düşmüş var sen düşün

Note 3 1000 liraya falan dusmedi hocam o note 3 neo.note 3 cikis fiyatini tam 1 sene korudu.tum forum 1 sene 50 100 lira dusmesini aylarca kovaladi ama tum sene 1.9 un altina dusmedi fiyat.simdi 1 seneyi doldurdu note 4 geldi ve paraleller bile yeni yeni uygun fiyata geldi.1.6 samsung garantili 1.3-1 4 paralel fiyatlar.ona bakarsaniz iphone 5s 1600lara satilmisti birkac ay once

• Ben note 4 oneririm hocam.note serisi bambaska.ilk defa ios stabilitesini kaybetti ios 8 ile sacma sapan hatalar verdi ama android m8 le z3 le ve ozellikle note 4 le stabil ve verimli bir hale geldi.isler terse dondu

• Malzeme kalitesini falan bilmemde note 4 süper olmuş. Kullanıyorum bizzat bi kere kastığını takıldığını görmedim. Ha ben marka takılıyorum bana whatsapp facebook a girsin yeter diyosan ip6 al
  • Abicim note 4 bir iOS kullanıcısı olarak söylüyorum stabil falan değil yeni geçtim note dan plus a tekrar, aynı takası note içinde yapmıştım, genelde iOS kullananlar minör kasılmaları sorun eder ve note 4 stabil falan değil, ben merak aldım ne olacağını bile bile , güncelemmellerin gelip gelmeyeceği gelince sorun olacak mı olursa ne kadar zamana düzeltecekler gibi problemler ile paranla rezil olmak diye bişi de var Android de, yani karar verirken firmaları da karşılaşıştır

• Iphone alıp rahat rahat uzun süre kullanabilirsiniz, apple ürünleri daha dayanıklı sanki. iphone4'ü 4 yıl kullandım, şuanki telefonumu da bi 4 yıl kullanırım sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Note 3 1000 liraya falan dusmedi hocam o note 3 neo.note 3 cikis fiyatini tam 1 sene korudu.tum forum 1 sene 50 100 lira dusmesini aylarca kovaladi ama tum sene 1.9 un altina dusmedi fiyat.simdi 1 seneyi doldurdu note 4 geldi ve paraleller bile yeni yeni uygun fiyata geldi.1.6 samsung garantili 1.3-1 4 paralel fiyatlar.ona bakarsaniz iphone 5s 1600lara satilmisti birkac ay once

android in fiyat olarak neyini savunuyorsun etme eğleme yukarda allah var

s4 5s ile birlikte çıktı şuan aralarında 2 katlık fiyat farkı var . sıfırda da , ikinci elde de

note 1 , s2 ile birlikte çıkan 4s hala güncelleme alıyor .. note ve s2 neredeler ???

isimleri bile unutuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

android in fiyat olarak neyini savunuyorsun etme eğleme yukarda allah var

s4 5s ile birlikte çıktı şuan aralarında 2 katlık fiyat farkı var . sıfırda da , ikinci elde de

note 1 , s2 ile birlikte çıkan 4s hala güncelleme alıyor .. note ve s2 neredeler ???

isimleri bile unutuldu

Android in fiyatlarini savunmuyorumki hocam,siz spesifik olarak note 3 ten ornek vermissiniz-ki yanlis da bilgi vermissiniz-onu duzelttim sadece.yoksa androidlerin iphonelara gore daha hizli dusen bi piyasasi oldugu bir gercek.ama note 4 te buyuk ihtimal note 3 gibi uzun sure degerini koruyacaktir.
    Iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.