Bildirim
Note 4 ile çekilmiş fotoğraflar (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen hafta s7 aldım. öve öve bitiremedikleri kamera bunlardan çok da farklı değildi
Tamamen gaz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Geçen hafta s7 aldım. öve öve bitiremedikleri kamera bunlardan çok da farklı değildi
Tamamen gaz
Değerli yorumunuz için teşekkürler sanırım note 4 telefonların zirvesi oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
Tamamen gaz
Selfie kamerası pek iyi değil ama
Arkadaşımın G3 ü ezdi geçti Note4 ü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ s??? nq ????ıq ?p ?punlo? ??s??? ı?u?s -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
quote:
Tamamen gaz
Selfie kamerası pek iyi değil ama
Arkadaşımın G3 ü ezdi geçti Note4 ü
Eşimin telefonu g3 2 yıldır kullanıyoruz. Bende de note 4 var. Hiçte dediğiniz gibi değil. Kesinlikle marka fanatikliğim yoktur. Ön kamerada Note 4 daha iyi sonuç veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
-
-
Kelebeklerin bu kadar çirkin göründüğünü bilmiyordum. Note 4 daha iyi çekmiş sanki. -
-
-
takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ T100, 3120, D900i, K850i, E66, N86, İnnov8, 6700, N79, İ8910, N82, S8300, E52, S8500, N8, İ9000, İ9100, N8 Turuncu, N7000, İ9100 (tekrar), HTC WP 8X, Lumia 920, 4S, İ9300, Lumia 1020, LG G2,4S, S4 Mini BE, S4 BE, S4 İ9505, OPTİMUS G PRO, i9500, LG G4, Note 5, Note 4 N910CQ, j7 pro 2017 -
Fotoğraflar gerçekten çok güzel
Ancak 2. Sayfa başındaki Türk Bayraklı olan harika ötesi
Aldığım en iyi telefonlardan birisi note 4
Sadece şebeke problemi yaşadım_____________________________ -
samsungun gelmiş geçmiş en efsane telefonu note4,dür _____________________________
People are born free
life chained forever NBC
-
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
samsungun gelmiş geçmiş en efsane telefonu note4,dür
Samsung bunu bildiği için en ufak bir güncelleme dahi yayınlamadı görsel vs.
S8 lerdede pil sorunu yaşar umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Nisan 2017; 17:27:53 >
-
Eklediğim resim önizleme cözünürlüğu neden ekran cozunurlugu olarak çıkıyor ... boyutuda düşüyor
Hizliresim.com dan yüklüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * T U Ğ R A * -- 7 Nisan 2017; 20:42:52 >
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X