Şimdi Ara

NOTE 4 ALINIR MI ? HTC M9 , S6 beklemeli miyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note4'e o para verilmez. M9 veya s6 ise çok faiş fiyatlarla çıkacaklar maalesef. Tahmini 2800 m9 2600 2700 arası s6. Eğer bütçen bu rakamlara yetiyorsa ikiside çok iyi cihazlar...

• Bence m9 bekle ayakta tokatlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Note4'e o para verilmez. M9 veya s6 ise çok faiş fiyatlarla çıkacaklar maalesef. Tahmini 2800 m9 2600 2700 arası s6. Eğer bütçen bu rakamlara yetiyorsa ikiside çok iyi cihazlar...

Neden verilmez hacı anlatsana biraz? Vestel vergisi, ilk geliş kazık fiyatıyla note4 den en az 500 600 lira pahalı olacak s6 hakediyor da neden note 4 haketmiyor?
  • serkan288 S kullanıcısına yanıt
    s6yı alacak durumun varsa bekle derim yoksa note 4 alınır ayrıca m9da ısınma problemi olduğu söyleniyor cihazın çıkınca testlerde incelemesini görüp öyle almak lazım
  • Bence bekleme note4 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salma

quote:

Note4'e o para verilmez. M9 veya s6 ise çok faiş fiyatlarla çıkacaklar maalesef. Tahmini 2800 m9 2600 2700 arası s6. Eğer bütçen bu rakamlara yetiyorsa ikiside çok iyi cihazlar...

Neden verilmez hacı anlatsana biraz? Vestel vergisi, ilk geliş kazık fiyatıyla note4 den en az 500 600 lira pahalı olacak s6 hakediyor da neden note 4 haketmiyor?

Bu benim fikrim. Piyasaya çok güçlü herbakımdan tatmin edecek cihazlar çıkacak. Bence m9 s6 z4 G4 bunları görmeden Note4'e 2200 2300 arası vermek hata olur. Bu benim fikrim adam alırsa alır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    M9 ve S6 Nisan ayında geliyor. TR'ye de muhtemel Nisan sonu gibi gelir.

Z4 ufukta tam olarak görünmüyor. Keza G4'te. Bu iki cihaz ile ilgili sadece duyumlar var. Netleşen bir şey yok. Daha lansman yapılacak vs ohooo en az 1 - 2 ay sürer gelmesi.

Note 4 ise gayet güzel bir cihaz.

Bu kafa ile S7 Note 6 G9 M19 felan beklenir.
  • Arkadaşım ağzınla söylemişsin zaten m9 ve s6 nisanda geliyor diye
    Hadi nisan sonu gelsin aşağı yukarı şurda 1 ay var. Tamam z4 ve G4 için henüz vakit var. Ve bir ihtimal belki s6 ve M9 2300 2400 seviyelerinde çıkabilir. Bu yüzden en azından bunlar beklenmeli. Bu iki cihazda harika cihazlar...

• Note 4 al bide beyazını tadından yeme :) Ekranı 2015 in en iyi ekranı seçildi daha ne olsun. Millet performans diyor girdigi whastapp facebook twitter maximum asphalt 8 tabi subway i de unutmamak lasım :)

Note 4 al keyfine bak :)
  • S6 al Note4 alma demiş arkadaş

Al kardeşim al şuan piyasadaki en iyi telefonlardan biri.
    M9 ve S6 çok sıkıntı yaşatıcak.
  • Note 4 oneririm. S6 piyasa ciktiginda en iyi android cihaz olacak ama beklemek istemiyorsan Note 4 su an ki en iyi android cihaz olarak beklentilerini karsilayacaktir.

• M9u beklemeye zaten değmez. S6 çok güzel ve ara yüzü hafif. İmkan varsa bekleyebilirsiniz. Ama 1900e note4 alın geçin derim.

• quote:

Arkadaşım ağzınla söylemişsin zaten m9 ve s6 nisanda geliyor diye
    Hadi nisan sonu gelsin aşağı yukarı şurda 1 ay var. Tamam z4 ve G4 için henüz vakit var. Ve bir ihtimal belki s6 ve M9 2300 2400 seviyelerinde çıkabilir. Bu yüzden en azından bunlar beklenmeli. Bu iki cihazda harika cihazlar...

Ben de diyorum ki beklemenin sonu yok. Bekleyecekse beklesin tabi bana ne.

Yorumuma da negatif comment verdiğini için teşekkür ederim
  • Note 4 androidin en iyi telefonlarındandır hocam.Bence alınır.
  • Note 4 alma bence htc m9 daha iyi

• Yerinde olsam almazdım ama alabilirsen s6 harika cihaza benziyor

• Bekleyecek dueumun varsa bekle ama gozunu seviyim o kadar parayi goturupde bu cihaZlara verme. Diyeceksin ki, hangi cihaza vereyim. O kadar parayi hic bi cihaza verme. 6 ay sonra bu saydigin modellerin hepsi tarih olacak. Bakiniz Lg G2 gibi bir model yapti, cikali seneyi gecmis hala aliniyor ve hala kullqnicisini memnun ediyor. Lg G2 fani falanda degilim. Ama bu cihazlarin yaptigi her isi basariyla yapabilecek cihazlar varken neden fazla veresiniz.ki.

Madem buyuk ekran seviyorsunuz Mx4 Pro yu bir inceleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.